Antena Meniu Search
x

Bărbatul dispărut în mare, la Eforie Nord a fost găsit mort. Bilanţul victimelor, de la începutul sezonului

Bărbatul dispărut în mare la Eforie a fost găsit mort, vineri după-amiază, iar un altul, în vârstă de 60 de ani, s-a înecat în aceeaşi staţiune.

Bărbatul care a dispărut astăzi în mare, în staţiunea Eforie Nord a fost găsit mort - Observator

Bărbatul dispărut în mare la Eforie a fost găsit mort, vineri după-amiază, iar un altul, în vârstă de 60 de ani, s-a înecat în aceeaşi staţiune. Astfel, numărul persoanelor înecate în Marea Neagră în acest sezon estival a ajuns la opt.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate, vineri după-amiază, să acorde primul ajutor unui bărbat de aproximativ 60 de ani, pe plaja de la Eforie. El a intrat în mare, deşi curenţii erau puternici şi salvamarii le spuneau oamenilor să nu intre în apă, iar la un moment dat nu a mai putut reveni la mal. Bărbatul a fost adus la ţărm în stare gravă, aflându-se în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, fără rezultat însă, astfel că s-a constatat decesul bărbatului.

După câteva zeci de minute, tot pe plaja de la Eforie, a fost găsit trupul unui bărbat, autorităţile stabilind că este vorba de persoana dispărută în mare joi după-amiază. Victima avea 75 de ani.

Trupurile neînsufleţite au fost duse la morgă pentru necropsie.

Pe acelaşi subiect

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea anunţau, joi seară, că pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unei persoane aflate în pericol, în mare, în staţiunea Eforie Nord, în dreptul digului Belona. Echipa de intervenţie s-a deplasat în zona respectivă şi a început căutările, bărbatul fiind găsit vineri.

De la începutul sezonului estival şi până în prezent, opt persoane s-au înecat în mare, iar alţi aproximativ 30 de oameni au fost salvaţi de la înec.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bărbatul dispărut în mare, la Eforie Nord a fost găsit mort. Bilanţul victimelor, de la începutul sezonului