Antena Meniu Search
x

Bătaie și împușcături la Băile Figa, tineri filmați cum își împart pumni și picioare printre cabanele turiștilor (Video)

Doi tineri implicați în scandalul de duminică dimineață, din stațiunea balneară Băile Figa, din Bistrița Năsăud, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.07.2020, 10:53

Un tânăr de 27 de ani a scos un pistol de tip airsoft și a tras
Bătaie și împușcături la Băile Figa, tineri filmați cum își împart pumni și picioare printre cabanele turiștilor - Facebook
  • Mai mulți tineri s-au certat, iar apoi s-au luat la bătaie pe o stradă din stațiunea balneară Băile Figa.
  • La un moment dat, un tânăr a scos un pistol, rănind trei persoane.

Astăzi, cei doi indivizi, cu vârste de 24 și 27 de ani, vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Reamintim că, duminică dimineață, în jurul orei 6.00, poliția, jandarmii și echipaje medicale au intervenit la Băile Figa, după ce liniștea turiștilor a fost tulburată de o bătaie urmată de focuri de armă. 

Doi tineri de 24 și, respectiv, 27 de ani, după ce au chefuit o noapte întreagă, s-au gândit să mute locul distracției din cabană, afară în stradă.

Au ieșit pe marginea drumului și, puși pe harță, s-au luat de un băiat și o fată care se plimbau. Deranjați de gesturile agresorilor, trei tineri de la o cabană învecinată au sărit în ajutorul fetei și al băiatului, iar de la ceartă până la bătaie nu a fost decât un pas. 

După ce și-au împărțit pumni și picioare, unul dintre bătăuși, cel de 27 de ani, a început să tragă în ceilalți cu un pistol airsoft folosind gloanțe de cauciuc.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Fata a fost lovită cu o piatră și are fractură la picior

"La data de 12 iulie a.c, în jurul orei 06.00, în zona de agrement Figa, a avut loc un scandal, în urma căruia mai multe persoane au fost rănite. Polițiștii ajunși la fața locului i-au identificat rapid pe agresori și i-au condus la sediul Poliției Orașului Beclean. Este vorba despre doi tineri, de 27 și 24 de ani, din Șieu Odorhei și Budești care ar fi avut o altercatie cu alții doi, un băiat și o fată, ambii din localitatea Beclean. Ulterior, alți trei tineri, toți din Tiha Bârgaului, au intervenit și au fost agresați de cei doi. 

La un moment dat, tânărul de 27 de ani a folosit un pistol de tip airsoft, cu proiectul din cauciuc, nesupus autorizării, rănindu-i pe cei trei. Persoanele în cauză au fost conduse la audieri, iar polițiștii au întocmit dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, urmând a fi dispuse măsurile ce se impun", au transmis reprezentanții IPJ Bistrița Năsăud.

Se pare că în timpul scandalului, unul dintre cei doi agresori ar fi aruncat cu o piatră, rănind fata.

Doi băieți din grupul de salvatori și fata au ajuns la spitalul din Beclean, după care tânăra a fost transferată la spitalul din Bistrița.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie și împușcături la Băile Figa, tineri filmați cum își împart pumni și picioare printre cabanele turiștilor (Video)