Antena Meniu Search
x

Bătaie generală la Lespezi, în Constanța. Două familii s-au încăierat pe stradă, 13 persoane au fost reținute

13 persoane au fost reținute în urma unui scandal între două grupuri de persoane, rude din comuna Lespezi, județul Constanța. Bătaia a avut loc în urmă cu o săptămână, pe fondul consumului de alcool.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.09.2020, 14:10

Bătaie generală la Lespezi, în Constanța. Două familii s-au încăierat pe stradă, 13 persoane au fost reținute - Arhivă / Imagine ilustrativă
  • Conflict la Lespezi, județul Constanța. Două familii s-au luat la bătaie.
  • 8 bărbați și 5 femei au fost reținuți pentru 24 de ore.

Potrivit Poliției Constanța, cele 13 persoane au fost reținute pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, în urma scandalului care a avut loc în 7 septembrie, din localitatea Lespezi.

„În urma unui conflict spontan, două grupuri de persoane (rude) s-ar fi agresat fizic reciproc, pe fondul consumului de alcool. Patru dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

În urma administrării probatoriului în cauză, cele 13 persoane, fiind vorba despre 8 bărbați și 5 femei, au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore”, au transmis reprezentanții Poliției Constanța.

Astăzi, cele 13 persoane vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri de luare a măsurilor legale.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bătaie generală la Lespezi, în Constanța. Două familii s-au încăierat pe stradă, 13 persoane au fost reținute