Antena Meniu Search
x

Bătaie generală între locatarii a două scări de bloc, la Ştefăneşti. Pumni, picioare şi cuţite, copil la spital

O bătaie generală a avut loc la Ştefăneşti, în Argeş, după ce un vecin şi-a adus aminte că un alt vecin, bun prieten şi coleg de scară, a fost bătut la un moment dat de un bărbat de la altă scară. S-a declanşat o bătaie generală.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.04.2019, 10:48

O bătaie generală a avut loc la Ştefăneşti, în Argeş, după ce un vecin şi-a adus aminte că un alt vecin, bun prieten şi coleg de scară, a fost bătut la un moment dat de un bărbat de la altă scară.

S-a declanşat o bătaie generală, pentru că şi din cealaltă tabără au sărit în apărarea celuilalt bărbat vecinii săi de scară.

Bătaie generală la Ştefăneşti, între locatarii a două scări de bloc

Locatarii a două scări de bloc din Ştefăneşti, Argeş, s-au luat la bătaie. În urma bătăii generale, două victime au fost rănite mai grav, un bărbat înjunghiat în şold şi un copil de 12 ani lovit puternic la umăr

Nebunia a pornit de la faptul că mai mulţi barbati si-au amintit ca vecinii l-au batut pe unul dintre ei si s-au gandit sa se razbune.

Bătaia generala a fost oprită cu greu de poliţişti, abia dupa ce au incatusat 5 persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Bătaie generală între locatarii a două scări de bloc, la Ştefăneşti. Pumni, picioare şi cuţite, copil la spital