Antena Meniu Search
x

A fost reținută tânăra de 14 ani, una dintre cele patru adolescente care au bătut și umilit o fată de 13 ani, la Târgu Jiu

Tânăra din Târgu Jiu, care apare într-o înregistrare video lovind și umilind o fată de 13 ani care este căzută în genunchi, a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști și se află deja în arestul IPJ Gorj. Mâine va fi adusă din nou în fața procurorilor, însoțită de părinți și de un psiholog.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 07.09.2020, 18:07

O fată de 13 ani a fost călcată în picioare de patru bătăușe
Una dintre cele patru bătăușe a fost reținută pentru 24 de ore - Imagini amator
  • Polițiștii au reținut o fată de 14 ani
  • Fatru fete au umilit și bătut o copilă de 13 ani

DGASPC Gorj a anunțat că a început o anchetă în cazul celor patru fete, cu vârste între 12 și 14 ani, care au snopit în bătaie și umilit o fată de 13 ani, în Târgu Jiu.

În imagini, victima este pusă în genunchi, iar alte patru adolescente o înjură, o scuipă şi apoi încep apoi să o lovească cu pumnii şi cu picioarele, să o tragă de păr, trântind-o la pământ.

În tot acest timp, un băiat filmează.

"În după-amiaza zilei de duminică, 06.09.2020, Poliția Municipiului Târgu-Jiu, a solicitat participarea unui psiholog din cadrul DGASPC Gorj la audierea minorelor implicate în incidentul care a apărut în mediul online și în mass-media. Imediat, psihologul instituției noastre s-a deplasat la sediul Poliției Municipiului Târgu-Jiu, oferind suport psihologic pe tot parcursul audierilor. Cu această ocazie, instituția noastră s-a autosesizat cu privire la acest caz, urmând ca începând din dimineața zilei de luni, 07.09.2020, să întreprindă o anchetă de evaluare a situației socio-familiale la domiciliul tuturor minorelor implicate în incident. Ancheta va fi efectuată de o echipă multidisciplinară formată din psiholog, asistent social și consilier juridic. În funcție de constatările efectuate, se vor întreprinde măsurile legale ce se impun", a transmis DGASPC Gorj.

Părinţii celorlalte trei agresoare minore, au fost amendaţi cu câte 500 de lei în baza Legii privind tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » A fost reținută tânăra de 14 ani, una dintre cele patru adolescente care au bătut și umilit o fată de 13 ani, la Târgu Jiu