Antena Meniu Search
x

Bătrân în baston lovit cu maşina, şoferiţa pleacă mai departe. Imagini video revoltătoare

O şoferiţă a fost filmată cum loveşte cu maşina un bătrân în baston, după care îşi continuă drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Scena a fost filmată în Vâlcea de o cameră de supraveghere din zonă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.11.2019, 09:28

O şoferiţă a fost filmată cum loveşte cu maşina un bătrân în baston, la Vâlcea
Bătrân în baston lovit cu maşina, şoferiţa pleacă mai departe. Imagini video revolatătoare - captura video YouTube

O şoferiţă a fost filmată cum loveşte cu maşina un bătrân în baston, după care îşi continuă drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Scena a fost filmată în Vâlcea de o cameră de supraveghere din zonă. 

În filmare se vede cum femeia dă cu spatele să iasă din parcare şi loveşte bărbatul care trecea pe lângă maşina ei. 

"O mașină, la volanul căreia se afla o femeie, l-a acrosat pe tata, dimineata asta (ora 8.00 - 8.30), la ieșirea din magazinul din centru comunei. Profitând de faptul că e bătrân, a fugit de la locul impactului. Nu a avut bunul simt nici măcar să vadă dacă omul e ok... Acum tata sta cu genunchiul umflat, iar nesimtita bine-merci (probabil) la gura sobei", a scris pe Facebook fiul victimei, un bărbat de 82 de ani, din comuna Păuşeşti - Măglaşi, judeţul Vâlcea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cu ajutorul imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere din zonă, poliţiştii au reuşit s-o identifice pe şoferiţa fugară.

Este vorba despre o femeie de 62 de ani, din Călimăneşti - Vâlcea, care s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi părăsirea locului accidentului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Bătrân în baston lovit cu maşina, şoferiţa pleacă mai departe. Imagini video revoltătoare