Antena Meniu Search
x

O bătrână din Vaslui a fost batjocorită de propriul nepot, pentru că nu i-a dat bani

Grozăvie în suburbia Brodoc a municipiului Vaslui, acolo unde o bătrână a fost batjocorită de propriul nepot. Tânărul de 22 de ani i-a cerut femeii bani, iar aceasta nu a avut să-i dea.

de Redactia Observator

la 10.05.2019, 13:09

O bunică de 78 de ani din Brodoc, Vaslui, a fost violată de nepotul ei
O bătrână din Vaslui a fost batjocorită de propriul nepot, pentru că nu i-a dat bani - Imagine ilustrativă / Profi Media

Grozăvie în suburbia Brodoc a municipiului Vaslui, acolo unde o bătrână a fost batjocorită de propriul nepot. Tânărul de 22 de ani i-a cerut femeii bani, iar aceasta nu a avut să-i dea.

Clipe de coşmar pentru o bătrână de 78 de ani, din localitatea Brodoc, Vaslui. 

Femeia a fost violată de propriul nepot, un tânăr de 22 de ani, pe care bătrâna l-a crescut de mic după ce fiica ei - mama băiatului - a plecat la muncă în Italia. 

Sãtenii din Brodoc spun cã Alexandru R., tânãrul care si-a violat bunica, era cunoscut politistilor vasluieni din cauza scandalurilor în care era implicat.

"Bãtrâna este o femeie respectabilã la noi în sat. Şi-a crescut copiii cu multã grijã, i-a educat asa cum trebuie. Pe bãiatul ãsta însã l-a scãpat din mânã, probabil şi din cauza vârstei înaintate. De multi ani se chinuie cu el. Bãtãile, furturile şi scandalurile erau la ordinea zilei. Nu ne mirã ce a fãcut, pentru cã-l vedeam în stare de aşa ceva", au declarat pentru vremeanoua.ro vecinii bãtrânei. 

Bătrână violată de nepot, în Vaslui

Grozăvia s-a întâmplat la începutul acestei sãptãmâni.

Bãtrâna şi nepotul ei locuiau în aceeasi casã. Într-un din zilele trecute, bãiatul a dat buzna în camera bunicii, şi, sub ameninţarea bãtãii, a violat-o. 

Imediat ce a scăpat din mâinile agresorului, femeia s-a dus la Poliţie. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vaslui, în cauzã a fost întocmit dosar penal sub aspectul sãvârsirii infracţiunii de viol. 

"În seara zilei de 6 mai, bãiatul s-a adunat împreunã cu alti patru prieteni. Au consumat bãuturi alcoolice, iar la un moment dat s-a dus sã-i cearã niste bani bãtrânei. Aceasta n-a avut sã-i dea, si din acest motiv a profitat de ea. Agresorul a fost retinut si prezentat în fata instantei, unde a primit mandat de arestare preventivã pentru o perioadã de 30 de zile", a declarat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » O bătrână din Vaslui a fost batjocorită de propriul nepot, pentru că nu i-a dat bani