Antena Meniu Search
x

Bătut şi înjunghiat la staţia de metrou Unirii, din cauza unei replici

Un bărbat a ajuns la spital plin de sânge după ce a fost bătut şi înjunghiat pe scările ce coboară către staţia de metrou de la Piaţa Unirii. 

Bătut şi înjunghiat la staţia de metrou Unirii, din cauza unei replici - Arhivă

Un bărbat a ajuns la spital plin de sânge după ce a fost bătut şi înjunghiat pe scările ce coboară către staţia de metrou de la Piaţa Unirii. 

Bucureşteanul de 46 de ani ani a avut un schimb de replici dure cu un tânâr, care l-a înjunghiat pe bărbat în zona umărului stâng.

Pentru că a început să sângereze, acesta a fost transportat de urgență la spital. 

"Prin apel 112, a fost sesizat faptul ca un bărbat a fost agresat la coborâre spre stația de metrou Unirii. Din primele date, bărbatul de 46 de ani a avut un schimb de replici cu un tânăr, iar cel din urmă  a fost lovit în zona umărului stâng.

Ulterior, bărbatul a constatat ca sângerează și a solicitat ajutor. 

A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind prezentat la camera de gardă cu o plagă în zona umărului, posibil produsă cu un obiect tăietor. Victima, la acest moment nu dorește sa formuleze plângere. Cercetările sunt continuare, din oficiu, de Brigada Poliție Transport Public sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente", a transmis poliția Capitalei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Bătut şi înjunghiat la staţia de metrou Unirii, din cauza unei replici