Antena Meniu Search
x

Bărbatul bătut în trafic de ocupanţii unui BMW a murit la spitalul din Piteşti

Cătălin P, un om de afaceri din Argeş a fost bătut în trafic, în timp ce se afla la volanul unui autoturism Skoda, de două persoane care se aflau într-un BMW. Bărbatul a ajuns în comă, la spital, unde a decedat. Cei doi agresori ar mai fi cercetaţi într-un dosar de tentativă de omor.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.07.2019, 15:07

Bărbatul bătut în trafic de ocupanţii unui BMW a murit la spitalul din Piteşti - Profi Media - Facebook

Cătălin P, un om de afaceri din Argeş a fost bătut în trafic, în timp ce se afla la volanul unui autoturism Skoda, de două persoane care se aflau într-un BMW.

Bărbatul a ajuns în comă, la spital, unde a decedat, după ce medicii au făcut tot posibilul să îl salveze. Cei doi agresori ar mai fi cercetaţi într-un dosar de tentativă de omor.

Bărbatul bătut în trafic de ocupanţii unui BMW a murit la spitalul din Piteşti

Cătălin P., un om de afaceri din Argeş a murit la spital după ce a fost bătut în trafic de doi cetăţeni de etnie romă, care ar mai fi fost deja cercetaţi într-un dosar de tentativă de omor, informează ziarulargesul.ro.

Cătălin se afla aflat la volanul unui autoturism Skoda, iar la un moment dat, un autoturism BMW a început să-l şicaneze în trafic, după care cele două maşini s-au oprit, iar ocupanţii BMW-ului l-au scos pe bărbat din maşină şi l-au bătut până l-au băgat în comă.

Bărbatul bătut în trafic a fost transportat la spital în comă, fiind ulterior operată, dar şansele de supravieţuire erau minime. Potrivit medicilor, avea leziuni grave pe creier şi o puternică hemoragie cerebrală.

În această dimineaţă, Cătălin s-a stins din viaţă.

Cei doi agresori sunt fraţi, din Merişani, satul Malu Vânăt. Leonard F., de 22 de ani, şi Mihai Adrian T, de 24 de ani. Ei ar mai fi deja cercetaţi într-un alt dosar de tentativă de omor.

Bătaia a avut loc în urmă cu 5 zile, în Merişani. De atunci, medicii s-au luptat să-i salveze viaţa lui Cătălin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bărbatul bătut în trafic de ocupanţii unui BMW a murit la spitalul din Piteşti