Antena Meniu Search
x

Patru ani de puşcărie pentru "Uţă haiducul", după ce a bătut viceprimarul, un consilier, preotul şi dascălul comunei

Vasile Viorel Uță, cunoscut şi sub porecla "Uţă haiducul", a fost, într-un final condamnat la închisoare, după ce le-a aplicat corecţii fizice destul de dure autorităţilor statului, reprezentanţilor bisericii şi în principiu oricui nu era de acord cu el.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.10.2019, 18:37

- foto Hepta

Vasile Viorel Uță, cunoscut şi sub porecla "Uţă haiducul", a fost, într-un final condamnat la închisoare, după ce le-a aplicat corecţii fizice destul de dure, în mod repetat, autorităţilor statului, reprezentanţilor bisericii şi în principiu oricui nu era de acord cu el.

Curios, chiar şi după ce l-a bătut şi dezbrăcat pe preot şi pe dascăl, în timp ce aceştia umblau cu aghiazma prin sat, el nu a fost considerat un pericol public.

Uţă haiducul, răpus în final de braţul lung al legii

Vasile Viorel Uță a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru ultraj, după ce l-a bătut pe viceprimarul comunei Ceahlău, Ion Irimescu şi la 1 an și 4 luni de închisoare, pentru bătaia administrată preotului dar şi dascălului din localitate, pe care i-a şi dezbrăcat de straiele preoţeşti în mijlocul străzii.

Totuşi, Uţă a atacat sentinţa primită, iar hotărârea definitivă va fi pronunțată de Curtea de Apel Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Patru ani de puşcărie pentru "Uţă haiducul", după ce a bătut viceprimarul, un consilier, preotul şi dascălul comunei