Antena Meniu Search
x

Ce bauturi online trebuie sa comanzi pentru a prepara cele mai savuroase cocktailuri de toamna?

A venit toamna si trebuie sa lasi la o parte bauturile racoritoare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la cocktailuri. Chiar daca urmeaza zile mai friguroase, te poti bucura in continuare de bauturi delicioase pe care, insa, nu le vei mai savura la piscina, ci in confortul locuintei tale.

de Redactia Observator

la 16.09.2019, 10:59

Băuturile potrivite pentru prepararea unui cocktail de toamnă
Ce bauturi online trebuie sa comanzi pentru a prepara cele mai savuroase cocktailuri de toamna

A venit toamna si trebuie sa lasi la o parte bauturile racoritoare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la cocktailuri. Chiar daca urmeaza zile din ce in ce mai friguroase, te poti bucura in continuare de bauturi delicioase pe care, insa, nu le vei mai savura la piscina, ci in confortul locuintei tale.

Asadar, daca vrei sa te delectezi cu un cocktail acasa, atunci iti recomandam sa comanzi bauturi online, in detrimentul shoppingului dintr-un magazin fizic. De ce? Raspunsul este simplu! Un magazin online asa cum este Beicevrei.ro iti pune la dispozitie o gama mai variata de bauturi alcoolice pe care le poti achizitiona la cele mai avantajoase preturi. In plus, nu vei mai pierde timpul cautand prin magazine un produs, iar comanda de bauturi online iti va fi livrata la domiciliu. Astfel, te vei bucura de sortimentele tale preferate, fara sa faci niciun efort!

Iata ce bauturi online sa comanzi pentru a prepara cele mai delicioase cocktailuri de toamna:

1. Whiskey pentru un cocktail cu cirese

Acest cocktail pe baza de whiskey si cirese te va cuceri instant! Il poti prepara pentru un eveniment special, o petrecere sau chiar pentru o seara de rasfat, dupa o zi stresanta la locul de munca. Pe Beicevrei.ro, poti cumpara o sticla de whiskey Jack Daniels 0,7 L la pretul de 78,19 Lei.

In plus, pentru ca efectul sa fie maxim, atunci cand savurezi un cocktail pe baza acestui sortiment de bauturi online, foloseste un pahar cu picior lung.

Ingrediente:

  • 6 cirese fara samburi, congelate, dulci, taiate in jumatate;

  • 1-1/2 cani whiskey;

  • 1 cana sirop de ciocolata si cafea;

  • 1/2 lingura extract de vanilie.

Mod de preparare:

Mai intai, pune ciresele in pahar, iar apoi toarna whiskey-ul, siropul de ciocolata si cafeaua, iar la final, adauga extractul de vanilie si cateva cuburi de gheata.

2. Sampanie pentru un cocktail cu prune

Cocktailul de sampanie cu prune este o bautura rafinata pe care o poti savura toamna. Sampania are o aroma aparte, asa ca poate fi incadrata foarte usor in categoria sortimentelor de bauturi online perfecte pentru prepararea cocktailurilor. Pe Beicevrei.ro, vei gasi sampania Laurent Perrier la cuvee 0,75 L la pretul redus de 149,00 de Lei.

Ingrediente:

  • 4 prune feliate

  • 0,5 cani zahar

  • 1,5 litri sampanie.

Mod de preparare:

Pentru a prepara acest cocktail, trebuie sa speli bine prunele, sa le scoti samburii si sa le tai felii. Apoi, trece-le prin zahar si lasa-le acolo timp de 5 minute. Urmatorul pas este sa asezi feliile de prune in paharele de cocktail, iar apoi sa torni sampania.

3. Tequila pentru un cocktail cu merisoare

Indiferent ca vrei sa il savurezi seara dupa o zi obositoare sau vrei sa iti impresionezi invitatii, acest cocktail este alegerea perfecta! Tequila este tipul de bauturi online pe care oricine trebuie sa il aiba in casa si care iti va face cu siguranta seara mai frumoasa. Pe Beicevrei.ro, o sticla de tequila Camino Real Bianco 0,7 L costa doar 56,82 de Lei.

Ingrediente:

  • 350 ml suc de merisoare, concentrat;

  • 350 ml apa tonica;

  • 500 ml apa plata;

  • 250 ml tequila;

  • 60 ml suc de lime, proaspat stors.

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele intr-un blender si mixeaza-le bine, pana vei obtine o compozitie omogena. Lasa cocktailul la congelator timp de 24 de ore, iar apoi mixeaza-l din nou cu ajutorul blenderului. Adauga bautura in pahare de cocktail, iar daca vrei sa ii oferi un aspect de senzatie, o poti decora cu felii de lime.

Asadar, daca vrei sa achizitionezi bauturi online pentru a prepara aceste cocktailuri, Beicevrei.ro este site-ul pe care il cauti! Aici vei gasi o varietate generoasa de produse si iti vei putea completa barul personal ca un adevarat profesionist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ce bauturi online trebuie sa comanzi pentru a prepara cele mai savuroase cocktailuri de toamna?