Antena Meniu Search
x

Bebeluș abandonat pe un teren viran din Ilfov, găsit de un trecător

Un bebeluș care a fost abandonat pe un teren viran din Ilfov a fost găsit de un trecător. Mama copilului este acum căutată de anchetatori.

de Redactia Observator

la 22.05.2020, 20:06

Paramedic SMURD lângă o ambulanță
Un băiețel nou-născut a fost abandonat pe un teren viran din Ilfov și a fost găsit de un trecător - Observator/Foto de Arhivă
  • Copilul a fost transportat la spital și este stabil.
  • Polițiștii au lansat un apel către populație.

Potrivit Poliției Popești-Leordeni, băiețelul nou-născut a fost găsit joi, de către un bărbat din Pantelimon. Omul era la cosit iarba, împreună cu cei doi copii ai săi. Bebelușul era abandonat pe un teren viran situat în apropiere de DC 83, între localitățile Vidra și Dobreni. Bărbatul l-a auzit plângând și a sunat la 112. Surse din anchetă spun că, la recomandarea celor din dispecerat, el a luat geaca unuia dintre copiii săi și a învelit băiețelul, care era dezbrăcat și suferea de hipotermie.

”Imediat, echipa operativă s-a deplasat la fața locului pentru efectuarea de activități specifice, relaționându-se totodată cu procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov”, au transmis polițiștii într-un comunicat.

Copilul a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Universitar din București. Mama băiețelului este acum căutată.

”În acest moment, starea bebelușului este stabilă, iar persoanele care pot oferi informații sunt rugate să apeleze  de îndată Serviciul de Urgență 112”, au precizat polițiștii.

Anchetatorii desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bebeluș abandonat pe un teren viran din Ilfov, găsit de un trecător