Antena Meniu Search
x

Bebeluș mort, găsit în curtea unei firme din Topoloveni. Mama l-a născut şi l-a abandonat

Un bebeluș a fost găsit mort, într- o pungă aruncată în curtea unei fabrici din Topoloveni. Copilaşul nu prezenta urme de violență, iar cauza decesului va fi stabilită la necropsie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.11.2019, 18:00

O mamă şi-a abandonat bebeluşul mort, în curtea unei firme din Topoloveni
Bebeluș mort, găsit în curtea unei firme din Topoloveni. Mama l-a născut şi l-a abandonat - Arhivă / Imagine ilustrativă

Un bebeluș a fost găsit mort, într- o pungă aruncată în curtea unei fabrici din Topoloveni. Copilaşul nu prezenta urme de violență, iar cauza decesului va fi stabilită la necropsie.

Din primele informaţii, femeia ar fi născut, noaptea trecută, după care şi-a abandonat pruncul. Potrivit IPJ Argeș, suspectă în acest caz este o angajată a firmei respective, în vârstă de 35 de ani., care a fost condusă la o unitate medicală pentru examinare.

"În cursul zilei de 9 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că în incinta unei societăți a fost identificat un nou născut, decedat.

Din cercetări a rezultat că o femeie, de 35 de ani, din Bogați, angajată a societății, ar fi născut, la termen, în cursul nopții de 8 spre 9 noiembrie a.c., după care ar fi abandonat nou-născutul", informează IPJ Argeș, conform jurnaluldearges.ro.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârşită de către mamă, prevăzută de art. 200 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Topoloveni.

Femeia, care mai are trei copii, a fost condusă la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale care se impun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Bebeluș mort, găsit în curtea unei firme din Topoloveni. Mama l-a născut şi l-a abandonat