Antena Meniu Search
x

Doi bebeluşi gemeni au murit în Braşov, la câteva zile după externarea din spital

Doi bebeluşi gemeni au murit la câteva zile după ce au fost externaţi de la Spitalul de Pediatrie Braşov. Frăţiorii, în vârstă de două luni şi jumătate, au decedat joi, la o distanţă de câteva ore.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 13.02.2020, 18:19

Ambulanţă la o intervenţie, la spital
Doi bebeluşi gemeni au murit în condiţii suspecte la câteva zile după externarea din spital, în Braşov - Observator

Doi bebeluşi gemeni au murit la câteva zile după ce au fost externaţi de la Spitalul de Pediatrie Braşov. Frăţiorii, în vârstă de două luni şi jumătate, au decedat joi, la o distanţă de câteva ore. O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Potrivit unor surse din anchetă, gemenii sunt ai unei familii din Apaţa, judeţul Braşov. Au fost internaţi iniţial la Spitalul de Pediatrie din Braşov. Fetiţa ar fi fost externată vineri, iar băieţelul luni, mai spun aceleaşi surse.

Starea lor s-a agravat, iar băieţelul a murit acasă, joi dimineaţa. Surioara sa a fost transportată din nou la spital, unde a murit însă după câteva ore.

Conform procedurii, un dosar penal a fost deschis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rupea, pentru a desluşi cauzele morţii celor doi bebeluşi în vârstă de două luni şi jumătate.

Anchetatorii aşteaptă rezultatele autopsiei. Surse medicale spun însă că ar putea fi vorba despre insuficienţă cardiacă şi pneumonie în cazul bebeluşilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi bebeluşi gemeni au murit în Braşov, la câteva zile după externarea din spital