Antena Meniu Search
x

Bebino, șeful clanului Sportivilor, revoltat după 10 luni de arest: "N-ai cum să fii și șmecher și prăduitor" [Video]

Marius Alin Alecu, alias Bebino, şeful Clanului Sportivilor, este revoltat că de zece luni se află în arest la domiciliu. În tot acest timp, spune tânărul, 7 dintre cei implicați în răfuiala din ianuarie, din cartierul Tei, sunt lăsaţi în libertate. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.10.2020, 11:26

Marius Alin Alecu, alias Bebino, şeful Clanului Sportivilor, a fost tăiat cu sabia în ianuarie
Bebino, șeful clanului Sportivilor, revoltat după 10 luni de arest: N-ai cum să fii și șmecher și prăduitor - captură video antena3.ro
  • Răfuiala din ianuarie ar fi pornit de la o fată.
  • Bebino bănuieşte că atacatorii săi au susţinerea autorităţilor și se consideră o victimă a sistemului.

În 21 ianuarie, Bebino a fost adus pe targă la Curtea de Apel Bucureşti, pentru a contesta măsura arestului preventiv, dispusă în urma unei bătăi ce a avut loc la începutul anului, între membrii a două grupări de interlopi din Capitală.

În timpul răfuielii, care fost filmată de o cameră de supraveghere, Marius Alin Alecu, alias Bebino, a fost tăiat cu sabia. 

Scenele sângeroase au avut loc cu două zile înainte ca Bebino să împlinească 27 de ani.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Bărbatul care l-a rănit pe Bebino, Cezar Petcu, zis Joe, s-a predat poliţiştilor şi a fost şi el arestat preventiv. 

Atât Bebino, cât și Joe sunt acuzaţi de tentativă de omor.

Scandalul ar fi pornit de la o fată

"Acest Bejan (n.r Marian Cristian Bejan) a fost în spatele tuturor lucrurilor. În urmă cu câteva luni, am avut o dispută cu o fată, care era prietena lui și așa a degenerat tot", a declarat Bebino într-un interviu acordat Antena3.

Marius Alecu este de părere că unii interlopi ar fi protejați de autorităţi.

Bebino: "Eu sunt o victimă a sistemului"

"Din câte văd eu, au susținerea autorităților. Nu ai cum să fii și șmecher și prăduitor. Eu sunt o victimă a sistemului. Cu toate dovezile în vață, eu sunt de 10 luni pe domiciliu. Și nu mi se acordă nicio șansă.

Pe mine mă țin trei declarații în acest dosar. Ale lui Cezar, Mohamed și Împușcatu Florin, care susțin că l-am tăiat eu. Le-am spus să facă testul poligraf și mi s-a respins. Fapt pentru care, în următoarele zile o să-l fac eu. Să vadă că eu nu am avut nicio armă și că nu am tăiat pe nimeni.

Împușcatu Florin este martor în acest dosar, susține că l-am tăiat în zona gâtului. Și mi-a cerut și 30.000 de euro, pe motiv că nu mai poate să doarmă, îi este frică pentru viața lui. Dacă el, de la o simplă tăietură în zona gâtului susține chestiile acestea, eu ce să mai zic, că am nouă plăgi tăiate?", a mai spus celebrul interlop.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Bebino, șeful clanului Sportivilor, revoltat după 10 luni de arest: "N-ai cum să fii și șmecher și prăduitor" [Video]