Antena Meniu Search
x

Bella Santiago vine la Chefi la cuțite. Ediţia de ieri, lider de audiență pe toate segmentele de public

Marți seara, Chefi la cuțite a fost din nou pe locul 1 în topul preferințelor telespectatorilor.

de Redactia Observator

la 28.10.2020, 14:37

Bella Santiago
Bella Santiago vine la Chefi la cuțite - Antena 1

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 9.2 puncte de rating și o cotă de piață de 26.2%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 8 puncte de rating și 22.8% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban, cu o medie de 8.3 puncte de rating si 19.5 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, ProTV, a obținut 7 puncte de rating și 16.3 procente cotă de piață. Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 7.9 puncte de rating și o cotă de piață de 18.8 de procente, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea, a obținut 7.6 puncte de rating și 17.9 procente cotă de piață. În minutul de aur al emisiunii, 22.13, peste 1.8 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau momentele din cadrul degustărilor pe nevăzute de la Chefi la cuțite.

Bella Santiago, câștigătoarea X-Factor vine în această seară la Chefi la cuțite. Originară din Filipine, artista va găti un preparat care să îi amintească lui chef Sorin Bontea de aventurile sale în Asia Express. Bella a venit în România în urmă cu 4 ani, timp în care s-a căsătorit, a câștigat X-Factor, a câștigat Te cunosc de Undeva! și a intrat și lumea gastronomică, deschizându-și un restaurant cu specific filipinez.

Tot în ediția de azi, ultima ediție a degustărilor pe nevăzute, chefii vor avea partea de o întâlnire deosebită. Mariea Crîșmaru este singura femeie din lume care a făcut inconjurul lumii pe jos. Conform Guiness Book, cea mai lungă călătorie pe jos făcută vreodată de o femeie îi aparține ei. 3 ani și jumătate, 120 de țări și 7 continente. Poveștile ei incredibile pot fi ascultate în această seraă, de la 20.30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Bella Santiago vine la Chefi la cuțite. Ediţia de ieri, lider de audiență pe toate segmentele de public