Antena Meniu Search
x

Ludovic Orban l-a confirmat pe Traian Berbeceanu ca potențial prefect al Capitalei: "Joi facem modificarea"

Premierul Ludovic Orban a mărturisit că avea în plan de mai multă vreme să îl schimbe pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, dar că nu putea să o facă înaintea ședinței Comitetului Muncipal pentru Situaţii de Urgenţă, după care s-a anunțat intrarea Bucureștiului în scenariul roșu.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 21.10.2020, 14:01

- Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta / Facebook
  • Traian Berbeceanu ar putea fi noul prefect al Capitalei
  • Ludovic Orban a anunțat că îl susține

Ludovic Orban, premier: "Nu puteam să anunţ decizia mea de a schimba prefectul Capitalei luni, înaintea unei şedinţe fundamentale conduse de prefectul Capitalei, ceaa Comitetului Muncipal pentru Situaţii de Urgenţă . Astăzi pot să  vă spun ”Da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei. Da, joi, la şedinţa de Guvern vom opera această modificare. Da, Traian Berbeceanu este printre posibilii candidaţi la funcţia de prefect care se află în evaluare", a declarat prim-ministrul.

Premierul Ludovic Orban a precizat că este nevoie de un om corect, integru și hotărât în locul lui Gheorghe Cojanu.

Ludovic Orban, premier: "Dacă sunt îndeplinite condiţiile legale şi omul are calităţile necesare pentru a ocupa o funcţie, îl sprijinim, normal. Avem nevoie de un om corect, integru, hotărât, care a demonstrat în activitatea sa că are capacitatea de a atinge obiectivele pe care şi le stabileşte".

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Ludovic Orban l-a confirmat pe Traian Berbeceanu ca potențial prefect al Capitalei: "Joi facem modificarea"