Antena Meniu Search
x

La volanul unui BMW, un tânăr beat şi fără permis a făcut prăpăd în Oradea (Video)

Un tânăr în vârstă de 37 de ani a făcut prăpăd la Oradea, după ce s-a urcat beat şi fără permis la volanul unui bolid BMW.

Un tânăr în vârstă de 37 de ani a făcut prăpăd la Oradea, după ce s-a urcat beat şi fără permis la volanul unui bolid BMW.

Circulând cu o viteză incredibilă, tânărul a spulberat 5 maşini.

Potrivit unui comunicat transmis de Biroul de presă al Poliţiei Bihor, orădeanul conducea un BMW pe prima bandă şi a lovit din spate un Peugeot condus de un bărbat de 39 de ani, din Oradea. 

Din impact, autoturismul lovit a fost proiectat cu putere în alte cinci autoturisme, parcate regulamentar, în parcarea amenajată, situată pe partea dreaptă a carosabilului.

Pe acelaşi subiect

"În urma accidentului rutier, o femeie de 31 de ani, din Oradea, pasageră în Peugeot, a suferit leziuni", se explică în comunicatul Poliţiei. 

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că șoferul BMW-ului prezenta o concentraţie alcoolică de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Bărbatul care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal, fiind cercetat pentru conducerea unui autoturism fără permis de conducere şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » La volanul unui BMW, un tânăr beat şi fără permis a făcut prăpăd în Oradea (Video)