Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Brăila a dat foc unui BMW, în mijlocul străzii, live, pe Facebook (Video)

Un tânăr din Brăila a dat foc unui autoturism BMW în mijlocul străzii, în timp ce era live pe Facebook, precizând că s-a plictisit de ea şi că a făcut un foc de tabără.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 28.01.2020, 19:08

BMW în flăcări la Brăila
Un tânăr din Brăila a dat foc unui BMW în mijlocul străzii - foto infobraila.ro / imagini amator

Un tânăr din Brăila a dat foc unui autoturism BMW în mijlocul străzii, în timp ce era live pe Facebook, precizând că s-a plictisit de maşină şi că a făcut un foc de tabără.

Autoturismul, un BMW de producţie mai veche, se pare că a fost lovit, sau implicat într-un accident, iar tânărul a decis să-i dea foc, în mijlocul străzii. Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, care ameninţa să se extindă la casele din apropiere.

Un brăilean a dat foc unui BMW, în mijlocul străzii

Un tânăr din Brăila a decis să incendieze maşina unei brăilence de 24 de ani, un autoturism BMW, şi să transmită live pe Facebook, acolo unde foarte mulţi prieteni au putut urmări cum flăcările distrug autoturismul, precizează infobraila.ro.

"Am făcut un foc de tabără, mi-am dat foc la maşină că m-am plictisit de ea", striga tânărul entuziasmat.

Comentariile nu au întârziat să apară, mai multe persoane precizând că era singura decizie corectă în cazul maşinii, iar alţi comentatori şi-au exprimat îngrijorarea în privinţa extinderii incendiului.

Atenţie, limbaj licenţios.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

ISU Brăila a intervenit pentru stingerea incendiului, iar IPJ Braila a demarat cercetări în acest caz, iar tânărul a fost transportat la secţia de Psihiatrie, pentru evaluare, pentru că a devenit agresiv în momentul în care au sosit poliţiştii la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Brăila a dat foc unui BMW, în mijlocul străzii, live, pe Facebook (Video)