Antena Meniu Search
x

Bogdan Drăghici e suspectat că ar fi abuzat alte două fete. Unul dintre cazuri, vechi de 11 ani

Bogdan Drăghici, liderul T.A.T.A., este suspectat că, în afară de fiica sa vitregă, ar fi abuzat sexual și alte fete. Conform surselor din anchetă, unul dintre cazuri e vechi chiar de 11 ani.

de Redactia Observator

la 23.08.2019, 17:56

Bogdan Drăghici la o conferință de presă
Bogdan Drăghici e suspectat că ar fi abuzat și alte două fete - Observator

Bogdan Drăghici, liderul T.A.T.A., este suspectat că, în afară de fiica sa vitregă, ar fi abuzat sexual și alte fete. Conform surselor din anchetă, unul dintre cazuri e vechi chiar de 11 ani. Părinții însă fie nu au avut curaj să facă plângere de teama lui Bogdan Drăghici, fie autoritățile s-au dovedit impasibile.

Una dintre acuzații vine din partea unei fete de 22 ani, spun surse din anchetă.  Conform declarațiilor sale, a fost ținta comportamentului deviant al lui Bogdan Drăghici timp de 3 ani, în copilărie.

Acuzații de abuz în timpul meditațiilor

Primul incident ar fi vechi din 2008, când tânăra, pe atunci în vârstă de 11 ani a fost în excursie la Azuga, iar Bogdan Drăghici a insistat să doarmă în cameră cu el.

Ulterior au fost semnalate noi incidente, când fata a ajuns în clasa a IV-a și a făcut cu Bogdan Drăghici meditație la matematică, la el acasă, în București. Abuzurile s-au înregistrat până la vârsta de 13-14 ani, când, susține tânăra, relațiile s-au răcit, liderul T.A.T.A. devenind distant, mai spun surse din anchetă.

Acuzații grave și în al doilea caz

Un al doilea caz de abuz privește fiica de 12 ani a unui bărbat care a fost ajutat de Bogdan Drăghici, ca președinte al Asociației T.A.T.A. să câștige custodia celor doi copii în fața mamei, de care divorța.

Incidentul s-ar fi produs în iunie 2017, Bogdan Drăghici ar fi avut un comportament necorespunzător față de copilă, în timp ce se afla într-o minivacanță, în Vâlcea.

Autoritățile, fără reacție

Conform fostei soții a lui Bogdan Drăghici, Helen, părinții nu au făcut plângere, pentru că s-ar fi temut de liderul T.A.T.A. În schimb, nu ar mai vrea să îl mai vadă.

Potrivit avocate fostei soții a șefului Asociației T.A.T.A., și Helen Drăghici a început să aibă bănuieli cu privire la riscurile la care sunt expuse fiicele sale atunci când a aflat de acuzațiile de abuz aduse de alte familii.

A avut suspiciuni, pentru că sunt alți părinți care au semnalat acest comportament deviant al domnului Drăghici, care au făcut-o pe doamna Drăghici să aibă întrebări cu privire la comportamentul fostului soț”,a declarat avocatul Raluca Pană.

Helen Drăghici a făcut sesizări încă din 2017 cu privire la comportamentul fostului soț, de care divorțase de un an. Directoarea DGASPC Sector 5 București ar fi considerat atunci că Helen Drăghici vrea să își defăimeze fostul soț.

”Chiar o învinuia pe doamna Drăghici că a introdus acțiune de divorț. A spus că un asemenea bărbat nu poate fi părăsit!”, afirmă avocatul Raluca Pană.

Audiată abia în această lună

În cazul fetei de 22 de ani care susține că a fost abuzată, abia pe 1 august 2019 a fost audiată. Scandalul a luat amploare după ce fiica vitregă a lui Bogdan Drăghici a dezvăluit că a fost abuzată sexual de acesta, încă de la vârsta de 10 ani.

Fata, care acum are 16 ani, ar fi făcut mărturisirea de teamă ca și celelalte două surori care erau în custodia lui Bogdan Drăghici să nu aibă parte de același tratament, susține avocata lui Helen Drăghici. Cele două surori locuiau cu tatăl lor din 2016, după divorțul de Helen Drăghici. Este vorba de fiica de 10 ani a lui Bogdan și Helen Drăghici și de fiica din prima căsătorie a liderului T.A.T.A.

Pentru acuzațiile de abuz care i-au fost aduse de fiica vitregă, Bogdan Drăghici e cercetat și e în arest preventiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Bogdan Drăghici e suspectat că ar fi abuzat alte două fete. Unul dintre cazuri, vechi de 11 ani