Antena Meniu Search
x

Copilă de 13 ani dată dispărută în Sibiu, părinții ar fi trimis-o la cerșit

Ieri, polițiștii din Sibiu au cerut ajutorul populației pentru găsirea unei fete de 13 ani, Maria Gheoghina Boldijar, din localitatea Saroș pe Târnave, după ce a dispărut fără urmă la sfârșitul lunii august. Familia adolescentei a alertat poliția abia în data de 6 septembrie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.09.2020, 10:12

Boldijar Gheorghina Maria, a fost dată dispărută în Sibiu
Copilă de 13 ani dată dispărută în Sibiu, părinții ar fi trimis-o la cerșit - oradesibiu.ro
  • Maria ar fi fost trimisă de părinți să cerșească în Sibiu.
  • Fata a fost încredintață Directiei de Protecție a Copilului.

Maria Gheoghina Boldijar a plecat voluntar de acasă în 30 august și nu s-a mai întors.

"La data de 6 septembrie a.c., o femeie din municipiul Sibiu a sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu despre faptul că, la data de 30.08.2020, fiica sa BOLDIJAR GHEORGHINA MARIA, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă la cerşit, în municipiul Sibiu, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 1,56 m, greutate 40 kg, ochi căprui, păr drept, blond roşcat, de lungime medie. La data dispariţiei purta colanţi de culoare maro animal - print şi un maiou de culoare albă. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112", a comunicat ieri IPJ Sibiu.

Cetăţenii care puteau oferi informaţii despre minoră  erau rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Maria Gheoghina Boldijar, găsită de polițiști la o prietenă

Din fericire, fata a fost găsită ieri dimineață.

"Azi (ieri n.r.), în jurul orei 11.30, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au depistat-o pe minora Boldijar Gheorghina Maria pe raza municipiului Sibiu.

Minora nu a fost victima niciunei infracțiuni și a fost încredințată reprezentanților DGASPC Sibiu", au transmis polițiștii sibieni.

Potrivit Ora de Sibiu, copila ar fi stat la o prietenă în Sibiu, în toată această perioadă. Părinții ar fi trimis-o în oraș ca să cerșească, iar când nu a mai revenit la domiciliu, aceștia s-au speriat și au anunțat poliția. 

Maria Gheoghina Boldijar a fost încredintață Directiei de Protecție a Copilului Sibiu.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copilă de 13 ani dată dispărută în Sibiu, părinții ar fi trimis-o la cerșit