Antena Meniu Search
x

BREAKING NEWS: Slovacia vrea să-i urmeze exemplul Marii Britanii! Lansează o petiție pentru un referendum privind apartenența la UE

Partidul Popular Slovac (de extrema dreaptă) a anunțat că lansează o petiție pentru organizarea unui referendum privind apartenența țării la Uniunea Europeană, după ce britanicii au votat joi pentru ieșirea Regatului Unit din blocul comunitar.

Partidul Popular Slovac (de extremă dreaptă) a anunțat că lansează o petiție pentru organizarea unui referendum privind apartenența țării la Uniunea Europeană, după ce britanicii au votat joi pentru ieșirea Regatului Unit din blocul comunitar.

Legislația slovacă prevede că petiția trebuie să întrunească 350.000 de semnături, în țara cu o populație de 5,4 milioane de locuitori, pentru ca referendumul să fie organizat. Rezultatele unui referendum au caracter obligatoriu din punct de vedere juridic.

“Cetățenii Marii Britanii au decis să respingă diktat-ul Bruxellesului. A sosit timpul ca și Slovacia să părăsească Titanicul european care se scufundă”, a afirmat partidul pe site-ul său.

sursa: AGERPRES

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » BREAKING NEWS: Slovacia vrea să-i urmeze exemplul Marii Britanii! Lansează o petiție pentru un referendum privind apartenența la UE