Antena Meniu Search
x

BREXIT: Cum a reuşit David Cameron să-şi RUINEZE cariera, după un deceniu pe scena politică

În urmă cu doar un an, David Cameron era numit cel mai mare lider conservator, ceea ce a dus la câştigarea alegerilor generale pentru prima dată în mai mult de două decenii.

În urmă cu doar un an, David Cameron era numit cel mai mare lider conservator, ceea ce a dus la câştigarea alegerilor generale pentru prima dată în mai mult de două decenii.

Astăzi, cariera lui Cameron este ruinată, el anunţându-şi demisia în urma votului ţării de a părăsi Uniunea Europeană.

De-a lungul a 11 ani în fruntea conservatorilor, David Cameron a căutat să promoveze “modernismul” şi să profite de centrul politic pentru a crea soluţii de ultim moment, care, ulterior, i-au adus eticheta de “prim ministru în perioadă de criză”

Însă, Cameron va rămâne pentru totdeauna cel care a pierdut un referendum pe care el însuşi l-a promis!

Referendumul a dovedit pierzania lui Cameron. Deşi acesta lansase ceea ce ar fi putut părea o renegociere majoră a poziţiei Marii Britanii în Europa, rezultatele au fost luate în râs, chiar şi de către mulţi militanţi pro-UE.

În ciuda faptului că fostul prim-ministru a susţinut că este pregătit să voteze pentru a părăsi UE, David Cameron a pus accentul pe avertismente teribile cu privire la consecinţele unui Brexit.

După anunţul-bombă făcut vineri dimineaţă, Cameron s-a arătat vizibil marcat de decizie, alături fiindu-i soţia Samantha.

Singurul lucru care îi mai rămâne de făcut lui David Cameron - care a fost mereu devotat familiei şi a avut grijă să îşi facă timp pentru Samantha şi cei trei copii – este să îşi petreacă mai mult timp acasă, în Oxfordshire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri politice » BREXIT: Cum a reuşit David Cameron să-şi RUINEZE cariera, după un deceniu pe scena politică