Antena Meniu Search
x

O sportivă a evitat coronavirusul și este în siguranță pe o insulă: ”Sunt foarte mândră”

Brisa Hennnessy, una din sportivele aflate în elita surfului, a reușit să scape de coronavirus după ce s-a retras alături de familia ei pe insula Namotu, în Fiji.

de Daniel Samoilă

la 26.03.2020, 12:33

Brisa Henneyssy
O sportivă a evitat coronavirusul și este în siguranță pe o insulă: ”Sunt foarte mândră” - Zuma Press / La Nacion via hepta
  • Brisa Hennessy, practicantă a surfului, s-a retras pe insula Namotu, în Fiji
  • Brisa a scăpat de criza de Covid-19 și se poate antrena în siguranță
  • Brisa se află în elita surfului

Brisa Hennnessy, una din sportivele aflate în elita surfului, a reușit să scape de coronavirus după ce s-a retras alături de familie pe insula Namotu, în Fiji.

În vârstă de 20 de ani, Hennessy, practicantă a surfului profesionist, a declarat pentru publicația LaRepublica că se află în siguranță pe această insulă mică, izolată și sigură. Chiar și în aceste condiții, ea respectă indicațiile medicilor.

Brisa Henneyssy: ”Sunt foarte mândră că am evitat această pandemie de Covid-19”

Sportiva din Costa Rica declară că Liga Mondială de Surf a luat cea mai bună decizie de a suspenda toate concursurile până în luna mai. Cu excepția Brisei, care are toate condițiile pentru antrenament, toate celelalte sportive nu se pot antrena pentru că sunt în izolare din cauza pandemiei de Covid-19.

Sunt foarte mândră că am evitat această pandemie de Covid-19 și de această decizie de a pune pe primul plan siguranța concurenților, familiilor, antrenorilor, staff-ului și fanilor. Cred că este pentru noi toți o oportunitate de a pune pauză și a ne proteja pe noi pentru a proteja întreaga lume”, a spus Brisa pentru LaRepulica.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Sport » O sportivă a evitat coronavirusul și este în siguranță pe o insulă: ”Sunt foarte mândră”