Antena Meniu Search
x

405.000 de britanici s-au înscris voluntari în 24 de ore. Boris Johnson: "Vă mulțumesc în numele întregii țări" (Video)

Boris Johnson a mulțumit celor 405.000 de persoane care au răspuns apelului de a ajuta sistemul național de sănătate, prin sprijinirea persoanelor vulnerabile în timpul crizei provocate de coronavirus.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 25.03.2020, 23:30

- Captura video Youtube

Boris Johnson a mulțumit celor 405.000 de persoane care au răspuns apelului de a ajuta sistemul național de sănătate, prin sprijinirea persoanelor vulnerabile în timpul crizei provocate de coronavirus.

În urmă cu 24 de ore, Matt Hancock, secretar al ministerului Sănătății, a cerut 250.000 de voluntari, din rândul populației britanice.

Aproape o jumătate de milion de britanici s-au oferit voluntari

Vorbind la conferința de presă zilnică din Downing Street, premierul Boris Johnson a dezvăluit că a existat o creștere extraordinară în ofertele de ajutor în doar 24 de ore, depșind cu mult ținta inițială de 250.000 de voluntari.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Când am lansat apelul aseară, am sperat să obținem 250.000 de voluntari în câteva zile, dar vă pot spune că în doar 24 de ore, 405.000 de persoane au răspuns apelului. Voluntarii vor livra provizii, vor conduce pacienții acasă de la spital și vor efectua apeluri telefonice regulate pentru a verifica starea persoanelor vulnerabile, care se izolează acasă. Vor fi absolut cruciali în lupta împotriva acestui virus. Aceasta este deja, într-o singură zi, la fel de mulți voluntari ca populația din Coventry. Vă mulțumesc în numele întregii țări", a spus premierul britanic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » 405.000 de britanici s-au înscris voluntari în 24 de ore. Boris Johnson: "Vă mulțumesc în numele întregii țări" (Video)