Antena Meniu Search
x

Bucureștenii au mers cu metroul... fără pantaloni!

Zâmbete, apreciere sau indignare au stârnit, duminică, mai mulți tineri care au renunțat la pantaloni în favoarea pantalonilor scurți la metroul bucureștean în scop caritabil.

 Zâmbete, apreciere sau indignare au stârnit, duminică, mai mulți tineri care au renunțat la pantaloni în favoarea pantalonilor scurți la metroul bucureștean în scop caritabil.

E pentru a doua oară când este organizat evenimentul 'No Pants Subway Ride' ('Fără pantaloni la metrou'). Zece tineri au atras privirile bucureștenilor care au circulat cu metroul pe ruta Piața Unirii — Pipera și înapoi. Ei și-au donat pantalonii și au decis să meargă în boxeri sau pantaloni scurți pentru a atrage atenția asupra persoanelor nevoiașe.

Tinerii au ascultat muzică în metrou, au citit, iar unii dintre ei și-au făcut selfie.

"Scopul acestei acțiuni este de a face oamenii să zâmbească, să descrețim frunțile, dar și să strângem ceva haine pe care le vom dona unei case de copii. (...) Majoritatea oamenilor erau amuzați, se uitau și apoi reveneau la rutină. Noi vrem să scoatem lumea din rutină făcând chestii distractive", a declarat co-organizatorul evenimentului Florin Bădița.

El a precizat că se aștepta la un număr mai mare de participanți, iar cei de la Metrorex nu "le-au mai făcut atât de multe probleme ca anul trecut".

Unul dintre participanți a spus că și-a donat pantalonii și va merge în boxeri acasă, adăugând că "nu îl interesează cum îl tratează oamenii din metrou". El a spus că este prima dată când participă la un astfel de eveniment și a aflat de pe Facebook.

Inițiativa reprezintă puțină nebunie, dar și distracție, a afirmat Sergiu. "Aducem un zâmbet pe fețele oamenilor care merg cu metroul și totodată aducem și puțină iritație pentru cei mai în vârstă care apreciază gestul ca unul dizgrațios. Dacă ar ști cu adevărat scopul, cu siguranță ar fi ok", a afirmat tânărul.

Câteva doamne care călătoreau cu metroul se întrebau dacă nu cumva le este frig tinerilor. O tânără făcea poze, ea a spus ca îi place inițiativa, dar nu ar avea curaj să călătorească cu metroul fără pantaloni. Doi străini au afirmat că au auzit de eveniment la știri, dar nu știau care este scopul. Ei au spus că este amuzant.

Fiecare face cum vrea, este o ținută de casă, nu de stradă, a replicat o altă doamnă.

"Nu îmi place să umble în chiloți sau pantaloni scurți. Este lenjerie intimă. Nu mă deranjează, dar nu mi se pare ok", a comentat o doamnă mai în vârstă.

În schimb, bodyguardul de la metrou a cerut presei autorizație să filmeze indicând regulamentul trenului, care spune că fotografierea și filmarea sunt interzise la metrou.

"Evenimentul 'No Pants Subway Ride' ('Fără pantaloni la metrou'), care are loc la nivel mondial începând din 2002, s-a desfășurat pentru a doua oară consecutiv în București. Evenimentul urmează să se desfășoare și la New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver și Washington DC.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Bucureștenii au mers cu metroul... fără pantaloni!