Antena Meniu Search
x

Bune de pus la rană! Zodii în care poți avea oricând încredere

Lume multă, oameni puțini. Acum, mai adevărat ca niciodată s-ar putea spune. Dar dacă lucrurile nu sunt chiar atât de sumbre?

Lume multă, oameni puțini. Acum, mai adevărat ca niciodată s-ar putea spune. Dar dacă lucrurile nu sunt chiar atât de sumbre?

Descoperă acele zodii în care merită să ai încredere deplină și stai departe de cele care te pot trăda în orice minut!

BERBEC

Poate duce cu el un secret în mormânt, însă sunt situații care devin insuportabile pentru acest nativ și atunci răbufnește mai degrabă dând de gol pe cineva decât vrând să îi facă rău în mod intenționat.

CAPRICORN

Cu nativul Capricorn poți împărtăși o serie de experiențe și îi poți spune orice despre tine. Acesta are o capacitate de analiză care ție îți lipsește, fiind direct implicată în problema care te macină.

FECIOARĂ

Fecioarelor le poți spune orice: despre eșecuri amoroase, probleme sexuale sau de sănătate până la dificultățile financiare.

BALANȚĂ

Balanțele sunt excelente pentru a le spune un secret, poate chiar cel mai mare secret al vieții tale. Acestea te vor ajuta cu spiritul lor analitic caracteristic, cântărind bine situația pentru a putea merge mai departe în viață, potrivit revistateo.ro

PEȘTI

Nativul Pești ascultă poveștile de viață și plânge alături de tine, pentru că așa simte. Este o persoană sufletistă care nu s-ar gândi niciodată să îți facă un rău dezvăluind secretele tale.

SĂGETĂTOR

Deși este aprig la mânie, Săgetătorul are capacitatea de a se controla și de a realiza că anumite secrete nu trebuie spuse pentru nimic în lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Bune de pus la rană! Zodii în care poți avea oricând încredere