Antena Meniu Search
x

Avere fabuloasă descoperită de un câine, într-un depozit din Torino (Video)

Carabinierii italieni au descoperit 75 de lingouri de aur și sute de mii de euro, captura având o valoare totală de 1,3 milioane de euro, într-un depozit din Torino. Un câine ciobănesc german a făcut descoperirea, după ce poliţiştii au observat că zgâria puternic uşa unui depozit de valori.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 31.01.2019, 18:18

Un caine a descoperit o avere fabuloasa, ascunsa intr-un depozit din Torino

Carabinierii italieni au descoperit 75 de lingouri de aur și sute de mii de euro, captura având o valoare totală de 1,3 milioane de euro, într-un depozit din Torino.

Un câine ciobănesc german a făcut descoperirea, după ce poliţiştii au observat că zgâria puternic uşa unui depozit de valori.

Zeci de kilograme de aur, în lingouri, sute de mii de euro

Carabinerii din Torino au găsit în interiorul cutiei de valori aproape 20 de kilograme de aur, în valoare de 657.000 de euro și 600.000 de euro, totul ambalat în saci de plastic vidaţi.

Pe acelaşi subiect

Potrivit Carabinierilor, descoperirea neobișnuită s-a datorat unei operațiuni de combatere a consumului de droguri, care i-a determinat pe inspectori să inspecteze un depozit în care persoanele private îşi puteau închiria spaţiu, potrivit Associated Press (AP)

Depozitul ar aparţine unui om de afaceri italian

Depozitul aparține unui om de afaceri italian în vârstă de 46 de ani, iar poliția suspectează că averea găsită ar putea proveni din trafic de droguri, furturi şi jafuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Avere fabuloasă descoperită de un câine, într-un depozit din Torino (Video)