Antena Meniu Search
x

Un călugăr şi un absolvent de Teologie, dans nebun pe muzică populară, în mansarda Arhiepiscopiei Tomisului (video)

Un călugăr şi un absolvent de Teologie au fost protagoniştii unui dans nebun pe muzică populară, în mansarda Arhiepiscopiei Tomisului. 

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 05.11.2019, 08:45

Călugăr dansează
Un călugăr şi un absolvent de Teologie, dans nebun pe muzică populară, în mansarda Arhiepiscopiei Tomisului (video) - Captură video

Un călugăr şi un absolvent de Teologie au fost protagoniştii unui dans nebun pe muzică populară, în mansarda Arhiepiscopiei Tomisului. 

Un dans popular a devenit viral pe internet, mai ales pentru că protagoniștii sunt doi foști angajați ai Arhiepiscopiei Tomisului. Acesta a fost postat pe pagina de facebook BOR fără corupți. ”Muzică și voie bună în Arhiepiscopia Tomisului, chiar în mansarda Palatului Arhiepiscopal. Protagoniști: Fostul exarh al mănăstirilor, călugărul Benedict și purtătorul de toiag al lui Teodosie, Gicuță”, se arată în descrierea videoclipului, redifuzat de Replica Online.

Ambele personaje au fost angajate în cadrul Arhiepiscopiei Tomisului, unul era exarh și se numește Benedict Georgescu, celălalt, Gicu Stancu, absolvent al Facultății de Teologie, și a fost angajat la magazinul bisericesc.

Nici unul nu mai activează, în acest moment, în cadrul Arhiepiscopiei. În urma unei anchete interne efectuată la magazinul bisericesc, s-au constatat niște nereguli în gestiune, iar absolventul a fost demis.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Arhiepiscopia Tomisului nu comentează imaginile video apărute în mediul online. ”Arhiepiscopia Tomisului nu comentează imaginile, fiind vorba de persoane care nu mai au nici o legătură cu noi. Benedict Georgescu a fost demis din funcția de exarh în septembrie 2018, iar Stancu Gicu a demisionat în aprilie 2018”, a transmis purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un călugăr şi un absolvent de Teologie, dans nebun pe muzică populară, în mansarda Arhiepiscopiei Tomisului (video)