Antena Meniu Search
x

Efectele eclipsei totale de Lună, explicate de astrologul Camelia Pătrășcanu "Este un moment care ne răscolește profund"

Eclipsa de Lună din 27 iulie 2018 va avea o influență majoră asupra tuturor zodiilor, fiind un moment astral complex, cu repercursiuni asupra noastră până în luna octombrie a acestui an, susține astrologul Camelia Pătrașcanu, la Antena 3.

Eclipsa totala de Luna 27 iulie 2018
Previziunile astrologului Camelia Pastrascanu privind eclipsa de Luna de astazi - captura video

Eclipsa de Lună din 27 iulie 2018 va avea o influență majoră asupra tuturor zodiilor, fiind un moment astral complex, cu repercursiuni asupra noastră până în luna octombrie a acestui an, susține astrologul Camelia Pătrașcanu, la Antena 3.

Potrivit Cameliei Pătrășcanu, eclipsa totală de Lună din această noapte, care va fi cea mai lungă din secolul 21, este un moment de introspecție, de analiză pentru fiecare dintre noi, deoarece amintiri importante, traume vechi ar putea fi răscolite de aceste eveniment astronomic unic.

Iată care sunt previziunile astrologice făcute de Camelia Pătrășcanu legate de eclipsa de Lună din noaptea de 27 spre 28 iulie:

Pe acelaşi subiect

"Este un moment foarte complex astral, cel mai intens din aceasta vară. Probabil doar Luna nouă, care va fi peste 2 săptămâni în zodia Leu, va aduce iar niște valuri energetice la fel de importante, cosmice.

La Luna plină suntem mai sensibili, mai receptivi la influențele atât conștiente, cât și cele subconștiente din colectivitate, din Cosmos, dar și din propria noastră ființă.

Când se întâmplă eclipsa înseamnă că Luna, care este foarte mare pe cer, devine invizibilă pentru noi, pentru că este încarnată deplin de Pământ, este o aliniere Soare-Luna-Pământ.

Asta înseamnă că toate conținuturile sufletești, acolo unde sunt rădăcinile unor traume, amintiri cu mare semnificație pentru noi, se reactivează și scopul acestor momente, mai ales în acest context cu Mercur retrograd, cu Marte retrograd. este de ne ajuta să ne introspectăm.

Lecția acestui moment are sensul de a ne investiga, de a ne analiza și de a vedea ce ne convine sau nu în viața noastră. Dacă poziția noastră în destin, direcția vieții ne reprezintă sau nu, dacă suntem autentici sau nu, dacă am ajuns unde ne doream sau nu.

Este un moment de maximă autencitate, care ne răscolește profund, suntem foarte sensibili și vulnerabili, amintirile sunt și ele răscolite.

Întrebarea care se pune în acest moment este "Cine vreau sa fiu eu în viața mea?". Chiar dacă funcționez acum în diverse roluri, poate că ele nu îmi mai plac, poate nu sunt autentic și atunci merg mai departe în viața mea făcând, alegând lucruri care sunt cu adevărat potrivite pentru mine.

Per ansamblu, tot aspectul acesta astral este unul de introspecție, de decizie și de conformare cu noi, nu cu alții".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Efectele eclipsei totale de Lună, explicate de astrologul Camelia Pătrășcanu "Este un moment care ne răscolește profund"