Antena Meniu Search
x

Camionagiu jefuit de bani, telefon mobil şi ţigări de o tânără, într-o parcare din Cluj

O tânără care se plimba în timpul nopţii printr-o parcare de camioane a lăsat un camionagiu fără bani, telefon mobil, dar şi fără... ţigări, apoi s-a făcut nevăzută în noapte. Şoferul şi-a dat seama când s-a trezit că fusese jefuit, aşa că a anunţat Poliţia.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.06.2019, 16:47

Camionagiu jefuit de bani, telefon mobil şi ţigări de o tânără, într-o parcare din Cluj

O tânără care se plimba în timpul nopţii printr-o parcare de camioane a lăsat un camionagiu fără bani, telefon mobil, dar şi fără... ţigări, apoi s-a făcut nevăzută în noapte.

Şoferul şi-a dat seama când s-a trezit că fusese jefuit, aşa că a anunţat Poliţia. Tânăra a fost prinsă la scurt timp după sesizare.

Camionagiu lăsat fără bani şi ţigări de o tânără, în timp ce dormea în parcare, la Cluj

Polițiștii Biroului Ordine Publică Turda au anunţat că cercetează o tânără de 22 ani din Turda, care, în noaptea de 18/19 iunie, ar fi sustras din cabina unui camion staționat în parcarea unui depozit de produse alimentare din municipiul Turda, județul Cluj, lăsat neasigurat (geam deschis), în timp ce conducătorul auto dormea, un portofel cu suma de 400 de lei și 10 euro, un telefon mobil și 2 pachete de țigarete.

Prejudiciul a fost recuperat parțial, pe numele celei în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Camionagiu jefuit de bani, telefon mobil şi ţigări de o tânără, într-o parcare din Cluj