Antena Meniu Search
x

Campion mondial de box, în stare critică după un grav accident de maşină

Americanul Errol Spence, campionul mondial de box la categoria welter, în versiunile IBF şi WBC, a ajuns în stare critică la spital, după un grav accident de maşină.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 10.10.2019, 17:46

Spence are 26 de victorii din 26 de meciuri la profesionişti
Errol Spence (dreapta) este dublu campion mondial de box - Hepta

Americanul Errol Spence, campionul mondial de box la categoria welter, în versiunile IBF şi WBC, a ajuns în stare critică la spital, după un grav accident de maşină.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, în Dallas, Statele Unite, iar anchetatorii pun accidentul pe seama vitezei.

Errol Spence este dublu campion mondial de box la categoria welter

Conform Mirror Online, Spence conducea un bolid Ferrari cu o viteză ameţitoare, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a răsturnat cu maşina de câteva ori în afara carosabilului.

Mai mult, din cauza faptului că nu purta centura de siguranţă, Spence a fost proiectat prin geam şi azvârlit la câţiva metri distanţă.

A fost internat în stare critică, la terapie intensivă, iar medicii susţin că perioada următoare este vitală în recuperarea boxerului.

Errol Spence, 29 de ani, are 26 de victorii din 26 de meciuri susţinute la profesionişti, 21 de victorii fiind obţinute prin knock-out.

Englezul Kell Brook, mexicanul Alejandro Barrera şi italianul Leonard Bundu, trei dintre pugiliştii făcuţi knock-out de Spence în ultimii ani, au transmis deja mesaje prin care îşi manifestă speranţa ca pugilistul american să treacă cu bine peste momentul extrem de delicat.

În urmă cu mai puţin de două săptămâni, Spence l-a învins prin split-decision pe compatriotul său Shawn Porter şi astfel a unit centurile IBF şi WBC la categoria welter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Sport » Campion mondial de box, în stare critică după un grav accident de maşină