Antena Meniu Search
x

Captură uriașă de alcool contrafăcut cu "miros de țuică și vin", în Vrancea

Polițiștii din Vrancea au confiscat aproximativ 8.300 de litri de alcool contrafăcut, cu "miros de țuică și vin", în urma a cinci percheziții făcute în județ. Valoarea de piață se ridică la 75.000 de lei. 

de Redactia Observator

la 11.04.2019, 17:41

Captură de alcool contrafăcut, în Vrancea
Polițiștii vrânceni au confiscat peste opt tone de alcool contrafăcut, în urma a cinci percheziții - Poliția Română

Polițiștii din Vrancea au confiscat aproximativ 8.300 de litri de alcool contrafăcut, cu "miros de țuică și vin", în urma a cinci percheziții făcute în județ. Valoarea de piață se ridică la 75.000 de lei. 

Perchezițiile au fost făcute, miercuri, la producători din localităţile vrâncene Gugeşti, Bordeşti, Obrejiţa şi Slobozia Bradului, în dosare privind ilegalităţi din domeniul producerii, deţinerii şi comercializării alcoolului, în dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vrancea.

La acţiuni au participat poliţişti de investigare a criminalităţii economice din Poliţia Judeţeană Vrancea şi reprezentanţi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Vrancea. 

"În urma percheziţiilor, a fost identificată şi indisponibilizată cantitatea totală de 8.300 litri băuturi alcoolice, din care 4.900 litri cu miros şi aspect de ţuică şi 3.400 litri de lichid cu miros şi aspect de vin, din care au fost recoltate probe în vederea analizării conţinutului într-un laborator  autorizat, în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Vrancea.

Valoarea băuturilor alcoolice indisponibilizate este de 75.000 de lei.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost ridicate mai multe înscrisuri de interes pentru cele cinci cauze. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii prejudiciului cauzat bugetului de stat ca urmare a neachitării taxelor de acciză.

sursa: news.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Captură uriașă de alcool contrafăcut cu "miros de țuică și vin", în Vrancea