Antena Meniu Search
x

Un carabiner îndrăgostit de o femeie din Vaslui, fugară, a ajutat-o să scape de Interpol. Liliana Victoria Sandu, condamnată la 7 ani de puşcărie

Liliana Victoria Sandu, o româncă din Bârlad, în vârstă de 55 de ani a devenit una dintre cele mai căutate femei din România. Femeia este dată din nou în urmărire prin Interpol, după ce a reuşit să fugă cu ajutorul unui carabiner, care a riscat totul pentru ea.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.02.2019, 18:48

Femeia este dată din nou în urmărire prin Interpol, după ce a reuşit să fugă cu ajutorul unui carabiner, care a riscat totul pentru ea.

Liliana Victoria Sandu, o româncă din Bârlad, în vârstă de 55 de ani a devenit una dintre cele mai căutate femei din România.

Femeia este dată din nou în urmărire prin Interpol, după ce a reuşit să fugă cu ajutorul unui carabiner, care a riscat totul pentru ea.

Liliana Victoria Sandu a fost condamnată la 7 ani de puşcărie

Liliana Victoria Sandu a fost condamnată în 2012, în România, la 7 ani de puşcărie pentru că a înşelat mai multe bănci. Procesul a fost suspendat de mai multe ori, pentru că femeia nu s-a prezentat.

S-a descoperit ulterior că fugise în Italia, unde lucra ca îngrijitoare în casa unei bătrâne din Cadore, Belluno.

Prinsă în Italia, un judecător a decis ca Liliana Victoria Sandu să fie judecată în stare de arest la domiciliu până la completarea procedurilor de extrădare.

Un carabiner a riscat totul ca să o salveze

Înainte de audieri, însă, bârlădeanca a dispărut subit, cu ajutorul unui carabinier care şi-a riscat atât atât serviciul cât şi libertatea ca să o avertizeze, informează ilgazzettino.it

Liliana Victoria Sandu are mandat european de arestare emis de autoritătile din România. Ea a fost acuzată de fraudă  si a fost condamnată în primă instantă la şapte ani de închisoare cu executare.

Liliana Victoria Sandu a înşelat mai multe bănci, apoi a fugit

Ea a reusit să obtină împrumuturi de la mai multe bănci din Bârlad, prezentând adeverinte false.

O altă acuzatie a fost si cea de instigare la înselăciune, deoarece a convins mai multe persoane să facă împrumuturi la bănci, cu promisiunea restituirii cu o dobândă foarte mare. Femeia din Vaslui şi-a însuşit toate sumele de bani obţinute din împrumuturi şi a dispărut.

Liliana Victoria Sandu este acum căutată, din nou, de Interpol, cu mandat european de arestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un carabiner îndrăgostit de o femeie din Vaslui, fugară, a ajutat-o să scape de Interpol. Liliana Victoria Sandu, condamnată la 7 ani de puşcărie