Antena Meniu Search
x

Un căruţaş de 75 de ani din Darabani a dat bice cailor, când a văzut că vine poliţia. S-au tras focuri de armă pentru a fi capturat

Un căruţaş de 75 de ani din Darabani a dat bice cailor, când a văzut că vine poliţia. S-au tras focuri de armă pentru a fi capturat.

Un căruţaş de 75 de ani din Darabani a dat bice cailor, când a văzut că vine poliţia
Un căruţaş de 75 de ani din Darabani a dat bice cailor, când a văzut că vine poliţia. S-au tras focuri de armă pentru a fi capturat

Un căruţaş de 75 de ani din Darabani a dat bice cailor, când a văzut că vine poliţia. S-au tras focuri de armă pentru a fi capturat. În căruţă au fost descoperite mărfuri de contrabandă, ascunse sub lucernă.

Joi seara, poliţiştii de frontieră din Sectorul Darabani au observat, la aproximativ 300 m de statul vecin, o căruţă care se deplasa dinspre râul Prut către localitatea de frontieră Baranca. La somaţia verbală efectuată de către poliţişti, căruţaşul a dat bice cailor, apoi a sărit din căruţă şi a încercat să fugă, profitând de întuneric şi vegetaţie, motiv pentru care poliţiştii de frontieră au folosit armamentul din dotare, trăgând opt focuri de avertisment în plan vertical.

La scurt timp, polițiștii de frontieră l-au depistat pe cetăţeanul român Nicolae A., în vârstă de 75 de ani. În căruţă se aflau, sub un strat de lucernă uscată, șase colete, ambalate în folie de culoare neagră.

Pentru continuarea cercetărilor persoana a fost condusă la sediul S.P.F. Darabani, iar în urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 2.990 pachete ţigări, marca Ashima, de proveniență Duty Free, în valoare totală 14.000 lei. 

Bărbatul a declarat că a fost contactat de o persoană necunoscută pentru a transporta țigările de la malul râului Prut în localitatea Baranca, urmând să primească pentru această operaţiune suma de 500 lei. Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar cantitatea totală de 59.800 de țigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un căruţaş de 75 de ani din Darabani a dat bice cailor, când a văzut că vine poliţia. S-au tras focuri de armă pentru a fi capturat