Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Oradea a spart de 3 ori la rând aceeaşi casă, spre disperarea proprietarului

Un tânăr din Oradea nu s-a lăsat până nu l-a adus în pragul disperării pe un bărbat din oraş, după ce i-a spart casa de 3 ori la rând.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.05.2019, 14:34

Un tânăr din Oradea a spart de 3 ori la rând aceeaşi casă, spre disperarea proprietarului - Profi Media

Un tânăr din Oradea nu s-a lăsat până nu l-a adus în pragul disperării pe un bărbat din oraş, după ce i-a spart casa de 3 ori la rând.

Deşi proprietarul locuinţei a reclamat spargerile de fiecare dată şi a luat măsuri suplimentare de siguranţă, hoţul a revenit iar şi iar, golind casa omului de tot ce a considerat de valoare.

A spart de 3 ori la rând aceeaşi casă, spre disperarea proprietarului

Un tânăr de 22 de ani a fost arestat pentru furt calificat în formă continuată, după ce a spart de 3 ori la rând o locuinţă din Oradea. El a furat butelii, electrocasnice, scule şi telefoane mobile, în principiu tot ce a găsit de valoare.

Proprietarul locuinţei a reclamat spargerile de fiecare dată, însă hoţul a fost prins în ziua ultimei spargeri. Prejudiciul ar fi fost recuperat de poliţişti, însă nu în totalitate.

De asemenea, poliţiştii informează că au reţinut şi un complice al hoţului, un tânăr în vârstă de 20 de ani, implicat şi el în toate cele 3 furturi, primind mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Un tânăr din Oradea a spart de 3 ori la rând aceeaşi casă, spre disperarea proprietarului