Antena Meniu Search
x

Catherine Deneuve, în stare gravă la spital. Actriţa are 76 de ani

Celebra actriţă franceză Catherine Deneuve, în vârstă de 76 de ani, este internată la spital, după ce i s-a făcut rău în noaptea de marți spre miercuri.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 06.11.2019, 13:46

Catherine Deneuve a fost internată la spital, noaptea trecută
Catherine Deneuve, în stare gravă la spital. Actriţa are 76 de ani - Hepta

Celebra actriţă franceză Catherine Deneuve, în vârstă de 76 de ani, este internată la spital, după ce i s-a făcut rău în noaptea de marți spre miercuri.

Catherine Deneuve a fost spitalizată într-o clinică din Paris după ce s-a simţit rău în noaptea de marţi spre miercuri, a anunţat cotidianul Le Parisien, citat de Reuters.

Actriţa de 76 de ani, o legendă a cinematografiei mondiale,se afla într-o "stare gravă" la momentul internării, a precizat acelaşi cotidian.

Potrivit Le Parisien, starea în care se află artista necesită investigaţii medicale aprofundate.

Catherine Deneuve a lucrat foarte mult în ultimele 12 luni. În acest an, ea a filmat pe insula Reunion lungmetrajul "Terrible Jungle", ce va fi lansat în 2020, potrivit Agerpres. 

În septembrie, a putut fi văzută pe marile ecrane în pelicula "Fete de famille", regizată de Cedric Khan, iar în decembrie va fi prezentă pe afişul celui mai recent film al regizorului japonez Hirozaku Koreeda, "The Truth", în care joacă alături de Juliette Binoche şi Ethan Hawke.

Supranumită "Ice Maiden" ("Fecioara de Gheaţă") datorită frumuseţii sale rafinate şi fragile şi manierelor şi atitudinii ei relaxate, Catherine Deneuve a devenit una dintre principalele actriţe ale Franţei şi un star internaţional în anii '60.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Catherine Deneuve, în stare gravă la spital. Actriţa are 76 de ani