Antena Meniu Search
x

Caz DRAMATIC la Vaslui! Bolnavă de LEUCEMIE, o tânără de 26 de ani, mamă de TRIPLEȚI, cere disperată ajutor. Femeia are nevoie urgent de sânge

Laura Ionescu, o tânără de doar 26 de ani, mamă a cinci copii, a lansat un apel disperat pentru ajutor, după ce a fost diagnosticată cu leucemie.

Laura Ionescu, o tânără de doar 26 de ani din Vaslui, mamă a cinci copii, dintre care trei tripleți, a lansat un apel disperat pentru ajutor, după ce în urmă cu două luni a fost diagnosticată cu leucemie.

Laura a primit un diagnostic cumplit: leucemie acutã mieloblastică, iar pentru a supraviețui are nevoie de un transplant de măduvă.

Potrivit www.vremeanoua.ro, cei doi frați ai tinerei și-au făcut analizele și asteptă rezultatele, pentru a vedea dacă vreunul dintre ei este compatibil. Pânã atunci, tânăra mamă are nevoie urgent de sânge și de trombocite, pentru că altfel nu ar putea face față ședintelor de chimioterapie.

Laura are cinci fetițe

Pe acelaşi subiect

Laura este mama a cinci fete: Maria Alessia (8 ani), tripletele Andreea-Raluca, Stefania-Bianca, Oana-Larisa (cinci ani) și Roxana-Elena (patru luni). Ea a aflat abia la naștere că va avea truipleți.

“Noi știam că vom avea gemeni, nu tripleți. Pe la șapte luni nu am mai putut să duc sarcina si am născut prematur. A fost greu la început, trebuia sã cumpărăm pamperși, lapte… Pe parcurs ce cresteau, răceau foarte des, pentru că aveau imunitatea slabă. Dar am depãsit perioada, acum sunt foarte bine. M-au ajutat foarte mult soacra și sotul, altfel nu aș fi făcut față”, povestește Laura.

“Am avut nevoie întruna de sânge”

Viata tinerei mămici s-a schimbat dramatic, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate. Boala nemilosă s-a instalat pe nesimțite, fără manifestãri vizibile.

“Pe 4 august, m-am dus la spitalul din Vaslui, pentru cã mă simteam rãu. Nu aveam poftă de mâncare deloc, mai mult forțat mâncam câte ceva, nu aveam putere să mai merg, nu puteam să țin fata cea micã în brate, deși atunci avea trei luni. Iar la Vaslui mi-au făcut patru seturi de analize, mi-au zis că am ceva în sânge, dar că nu stiu exact si că mă vor trimite la Iași, pentru că acolo sunt specialiști în problema mea. Am stat internată trei zile pentru că în Iasi nu erau locuri, iar apoi, pe 7 august, m-au trimis cu ambulanța. Acolo mi-au fãcut iar analizele si mi-au zis cã am leucemie acută mieloblasticã. M-au băgat imediat la chimioterapie, iar apoi am intrat în aplazie. Am avut nevoie întruna de sânge, grupa A II pozitiv, în special de trombocite, pentru cã tratamentul este foarte puternic. În ultimul timp, nici spitalul nu mai avea. Când am hemoglobina scăzută, mã simt foarte rãu, amețesc, nu mai vãd… Este foarte greu și pentru mine, dar și pentru cei de acasã“, spune Laura.

“Mã încurajez singură că va trece și că voi fi bine”

În ciuda diagnosticului cumplit, tânãra mãmicã este optimistã. “Am o sãptãmânã de când sunt acasã, dar miercuri trebuie sã mã duc iar la spital pentru tratament. Mi-au spus clar cã, pentru a scãpa sigur de boalã, am nevoie de un transplant de mãduvã. Fratele și sora mea și-au fãcut deja analizele, dar încã nu am aflat dacã sunt compatibili. Sã dea Dumnezeu sã putem realiza transplantul. Eu cred în minunea asta. Sunt un om foarte credinios, mã rog în fiecare zi sã trec cu bine prin asta“.

Potrivit sursei citate, pentru cei care vor sã sprijine financiar aceastã familie, pot depune bani în conturile deschise pe numele Ionescu Vasile, soțul Laurei): EUR RO98BTRLEURCRT0210570801; RON RO51BTRLRONCRT0210570801.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Caz DRAMATIC la Vaslui! Bolnavă de LEUCEMIE, o tânără de 26 de ani, mamă de TRIPLEȚI, cere disperată ajutor. Femeia are nevoie urgent de sânge