Antena Meniu Search
x

Caz ODIOS în Vrancea! O fetiţă de vârsta grădiniţei, violată de mai multe ori de propriul văr. Detaliile sunt înfiorătoare!

Un adolescent de 16 ani din judeţul Vrancea a fost trimis în judecată pentru viol, în stare de arest preventiv, după ce, în perioada aprilie-iunie 2016, şi-a violat verişoara în mod repetat.

Un adolescent de 16 ani din judeţul Vrancea a fost trimis în judecată pentru viol, în stare de arest preventiv, după ce, în perioada aprilie-iunie 2016, şi-a violat verişoara în mod repetat.

Băiatul este învinuit că şi-a siluit verişoara în vârstă de doar cinci ani, întreţinând cu ea raporturi sexuale în mod repetat. Conform rechizitoriului, totul a plecat de la o vizită a familiei fetiţei acasă la familia adolescentului, din Boloteşti, Vrancea, în luna aprilie 2016.

În timp ce părinţii stăteau de vorbă, Mugurel şi-a luat verişoara şi a dus-o în via din curtea casei, unde i-a propus să se dezbrace. Micuţa, care a crezut iniţial că este o joacă, s-a conformat.

După ce a întreţinut raporturi sexuale cu fetiţa, adolescentul a avut grijă să-i spună că nu trebuie să afle nimeni de cele petrecute între ei. Ulterior, în lunile mai şi iunie, băiatul a mai abuzat încă de patru ori de micuţă, care de ruşine şi frică a ţinut sub tăcere faptele.

Pe 28 iunie, totul a fost dat în vileag, când mama victimei a aflat tot calvarul pe care fiica sa l-a îndurat timp de trei luni.

“Până la data de 28 iunie, au mai întreţinut raporturi şi acte sexuale, iar în această zi mama a găsit-o pe copilă plângând. Era speriată şi după mai multe întrebări fata a povestit ce s-a întâmplat. Inculpatul a fost reţinut pe 30 iunie şi arestat pe 1 iulie. A recunoscut fapta”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Joi, 28 iulie, judecătorul de cameră preliminară a menţinut măsura arestării. Între timp, procurorii au finalizat ancheta şi l-au trimis în judecată pe adolescent, pentru viol.

sursa: adevarul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Caz ODIOS în Vrancea! O fetiţă de vârsta grădiniţei, violată de mai multe ori de propriul văr. Detaliile sunt înfiorătoare!