Antena Meniu Search
x

Încă un angajat al ministerului Sănătăţii, al patrulea, depistat cu coronavirus. Ancheta epidemiologică, în plină desfăşurare

Ministerul Sănătăţii anunţă că al patrulea angajat a fost depistat cu coronavirus, în timpul anchetei epidemiologice declanşate în instituţie.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.08.2020, 23:22

Patru angajaţi din ministerul Sănătăţii, depistaţi cu coronavirus - Observator/Foto de Arhivă
  • 4 angajaţi ai ministerului Sănătăţii, depistaţi cu coronavirus
  • Ancheta este în desfăşurare

Este vorba despre o persoană care are simptome şi care va fi internată într-un spital de boli infecţioase pentru investigaţii.

"Ministerul Sănătăţii confirmă şi cel de-al patrulea caz cu Covid-19 în cadrul anchetei epidemiologice demarate", informează instituţia.

Luni seară a fost anunţat primul caz de infectare în minister, iar marţi au fost anunţate încă trei cazuri.

A fost demarată deja dezinfectarea spaţiilor din zona unde se află departamentul în care îşi desfăşoară activitatea persoanele depistate pozitiv. 

De asemenea, începând de miercuri, se va interzice total accesul vizitatorilor, iar jumătate de personal va fi prezent fizic în instituţie, iar cealaltă jumătate va efectua programul de lucru în regim de telemuncă.

Ancheta epidemiologică este în plină desfăşurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Încă un angajat al ministerului Sănătăţii, al patrulea, depistat cu coronavirus. Ancheta epidemiologică, în plină desfăşurare