Antena Meniu Search
x

Ce spune compania de asigurări despre despăgubiri în cazul accidentului aviatic

Omniasig VIG, compania cu care Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă avea un contract de asigurare pentru avionul implicat în accidentul din Apuseni, a anunţat că îşi va onora obligaţiile care decurg din poliţele de asigurare.

"Omniasig confirmă faptul că cele două poliţe încheiate cu Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă pentru aeronava implicată în tragicul accident din 20 ianuarie sunt valide şi în vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de pe piaţa externă. Omniasig îşi va onora obligaţiile care decurg din contractele de asigurare, orice informaţii contrare care au apărut în presă au caracter speculativ. Reprezentanţi ai companiei au fost prezenţi la locul accidentului, iar la nivelul companiei a fost constituită imediat o echipă de specialişti dedicată soluţionării acestui caz", se arată într-un comunicat al companiei remis Mediafax. 

În ultimele zile, s-a vehiculat în presă că familia Aureliei Ion n-ar fi îndreptăţită să primească despăgubiri, întrucât studenta era voluntară, nefiind obligată prin natura meseriei să urce la bordul aeronavei care transporta organe pentru transplant.


Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ce spune compania de asigurări despre despăgubiri în cazul accidentului aviatic