Antena Meniu Search
x

Cea mai brutală crimă din ultimii 50 de ani, comisă în Prahova. Cazul i-a înfricoşat până şi pe medicii legişti

O crimă înfricoşătoare a avut loc în Prahova. Ceva atât de înfricoşător, încât două generaţii de medici legişti spun că n-au mai văzut aşa ceva în toată cariera. O femeie cunoscută pentru ieşirile deosebit de violente s-a răzbunat pe mama sa, după ce a fost adusă acasă de poliţie, de pe stradă.

Cea mai brutală crimă din ultimii 50 de ani, comisă în Prahova. Cazul i-a înfricoşat până şi pe medicii legişti
Cea mai brutală crimă din ultimii 50 de ani, comisă în Prahova. Cazul i-a înfricoşat până şi pe medicii legişti

O crimă înfricoşătoare a avut loc în Prahova, la Filipeştii de Pădure. Ceva atât de înfricoşător, încât două generaţii de medici legişti spun că n-au mai văzut aşa ceva în toată cariera.

O femeie cunoscută pentru ieşirile deosebit de violente s-a răzbunat pe mama sa, după ce a fost adusă de poliţie de pe stradă, unde ameninţa locuitorii cu moartea.

Crima s-a petrecut în satul Diţeşti din comuna prahoveană Filipeştii de Pădure, şi a fost anunţată de o vecină care a văzut într-o curte o femeie plină de sânge care avea în mână un topor.

Când au ajuns la locul faptei, poliţişti au fost nevoiţi să se folosească de forţă pentru a încătuşa femeia care se afla într-o criză de furie. În casă, poliţiştii au dat peste un spectacol greu de descris în cuvinte.

Cadavrul unei femei era ars aproape în întregime, plin de ţepuşe înfipte în toate părţile trupului, iar capul şi mâinile au fost găsite desprinse de corp. Femeia de 40 de ani, care se pare că suferă de afecţiuni psihice, a folosit un topor pentru a-i tăia capul şi mâinile mamei sale, după care a înfipt în trupul acesteia mai multe ţepuşe şi alte obiecte contondente. De asemenea, cadavrul a fost eviscerat, organele interne fiind împrăştiate peste tot, în curte.

Femeia este cunoscută în comunitate pentru accesele sale de furie şi nu de puţine ori vecinii au chemat poliţiştii sau Ambulanţa când o găseau pe uliţele din sat cu cuţitul în mână.

A fost internată la Spitalul de Psihiatrie Voila Câmpina până în iarna anului trecut când a fost externată cu obligativitatea să urmeze un tratament specific.

În prezent este internată la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cea mai brutală crimă din ultimii 50 de ani, comisă în Prahova. Cazul i-a înfricoşat până şi pe medicii legişti