Antena Meniu Search
x

Care este cea mai eficientă metodă pentru a scapa de riduri?

Fiecare vârstă își are frumusețea ei. Ridurile de expresie particularizează chipul, dar pot fi și o prezență neplăcută, care generează o stare de disconfort psihic permanentă.

de Redactia Observator

la 22.07.2019, 13:04

Cea mai eficientă metodă pentru a scapa de riduri
Care este cea mai eficientă metodă pentru a scapa de riduri

Fiecare vârstă își are frumusețea ei. Ridurile de expresie particularizează chipul, dar pot fi și o prezență neplăcută, care generează o stare de disconfort psihic permanentă. Pentru a preveni și combate efectele neplăcute este bine să ne îngrijim cât mai din timp de aspectul pieli noastre. Factori de natură genetică și obiceiuri de viață năsănătoasă pot face ca aceste semne să se instaleze mult mai devreme decât ar trebui.

Tocmai de aceea va trebui să ținem seama mereu atât la stilul nostru de viață, de recomandările medicilor dermatologi, dar și să luam în calcul posibilitatatea ca atunci când metodele clasice sunt ineficiente să recurgem la intervenții estetice minim invazive sau chiar la chirugie plastică.

Dacă vrei să scapi de riduri în mod eficient și cu cele mai moderne metode de tratament disponibile la ora actuală, scapa de riduri prin tratament by Dr. Calu. În clinica acestuia sunt disponibile atât cele mai bune consultații și sfaturi, cât și cele mai recente tehnologii, totul fiind dublat de o experiență relevantă în domeniu și de multe rezultate extraordinare.

La ora actuală cele mai uzitate metode de tratament, în faza incipientă a apriției ridurilor sunt injecțiile cu toxină botulinică, cu acid hialuronic și peeling-urile chimice. Ele au rolul de a netezi, relaxa sau de a umple zonele afectate și de a reda un aspect sănătos și întinerit al feței. Folosirea acestor tehnici nu este condiționată de o anumită vârstă sau stare, ele putând fi folosite și doar pentru a corecta anumite imperfecțiuni ale feței.

Care sunt principalii factori care conduc la apariția ridurilor?

Unele riduri țin de anumite particularități genetice ale feței și nu au legătură neapărat cu înaintarea în vârstă. Aletele sunt o consecință naturală a efectului de îmbătrânire. Grație tehnicilor disponibile la ora actuală și unele și altele pot fi eliminate și combătute cu succes. Cert este că oricât am vrea să ținem timpul în loc și orice metode convenționale am folosi, o dată cu trecerea timpului aceste mici șanțuri sau cute ale pilii se adâncesc și se înmulțesc. Un rol definitoriu în apariția și accentuarea acestora îl au diminuarea cantității de grăsime, colagen și elastină și slăbirea mușchilor feței.

Însă există și o serie de obiceiuri de viață nesănătoasă care contribuie la instalarea lor mult mai rapidă și mult mai vizibilă, printre care enumerăm:

  • expunerea îndelungată la soare

  • o alimentație necorespunzătoare

  • fumatul

  • lipsa unei hidratari adecvate

  • consumul excesiv de alcool

  • lipsa unei curățări potrivite a pilii

  • exfolierea excesivă

  • băile prea fierbinți

  • neîngrijirea corespunzătoare a zonei din jurul ochilor, a gâtului și a mâinilor.

La fel de dăunătoare sunt și poluarea din mediu, anumite tipuri de sport și expresiile faciale repetate.

Pentru a putea amâna cât mai mult timp accentuarea ridurilor va trebui să ținem seama de toate aspectele enumerate anterior, să folosim tratamente de întreținere și creme de îngrijire cât mai adecvate vârstei și problemelor specifice ale tenului, să ne hidratăm corespunzător și să avem o alimentație cât mai sănătoasă.

Care este cel mai eficient tratament pentru a scăpa vizibil de riduri?

La ora actuală una dintre cele mai uziate și apreciate metode de tratament este cea reprezentată de injectarea cu toxină botulinică. În funcție de vârstă și de anumite exigențe estetice dorite, se poate stabili, împreună cu medicul estetician, care sunt zonele ce trebuie tratate și care este cantitatea recomandată de substanță. Doar în urma unui consult amănunțit și a unei discuții prealabile se poate stabili cea mai potrivită metodă pentru a obține cele mai bune rezultate. Un rol esențial în acest sens revine și tipului de substanță folosit, dar și priceperii și experineței medicului care o va folosi. Atunci când decideți să începeți această procedură trebuie să luați în calcul foarte serios la ce clinică apelați și ce tipuri de produse se folosesc în aceasta.

Toxina botulinică poate fi injecta în mai multe zone ale feței, acolo unde este necesară estomparea ridurilor, în mod special în zonele unde se află a riduri de expresie, ce se accentuează odată cu trecerea timpului. Zonele unde se poate injecta această substanță sunt: ridurile de pe frunte , zona dintre sprâncene, în sprâncene, în partea superioară a nasului, în ridurile din colțul exterior al ochilor, în liniile de la colțul buzelor, în gât și linia mandibulară, în bărbie.

De ce să apelați la serviciile oferite de Dr. Calu?

Elementele definitorii pentru obținerea celor mai bune rezultate sunt reprezentate de metoda folosită, de tipul de substanță utilizat pentru injectare, precum și de pregătirea și experiența medicului estetician care va efectua intervenția.

Alegând să apelați la serviciile medicale oferite în clinicile în care efectuează intervenții Dr. Calu veți avea parte de cel mai bun consult, de alegerea celei mai adecvate proceduri, dar și de cele mai bune rezultate disponibile prin folosirea celor mai recente tehnologii din domeniu.

Pentru a vedea care sunt tipurile de intervenții estetice efectuate și pentru a vă convinge de calitățile umane și profesionale ale acestui medic de excepție, accesați site-ul Drcalu.com și nu ezitați să solicitați o consultație!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Care este cea mai eficientă metodă pentru a scapa de riduri?