Antena Meniu Search
x

Povestea de dragoste care transformă Titanicul într-o glumă! Sunt perechea perfectă! Cele două ZODII care sunt 100% compatibile

Toate femeile visează la o poveste de dragoste infinită, unde granița timpului nu are însemnătate. Ne dorim replici inspirate din filmele noastre preferate și micul dejun servit la pat, totul de la un singur bărbat. Însă, o singură pereche are compatibilitate 100%, iar acest lucru o spun chiar... zodiile!

 Toate femeile visează la o poveste de dragoste infinită, unde granița timpului nu are însemnătate. Ne dorim replici inspirate din filmele noastre preferate și micul dejun servit la pat, totul de la un singur bărbat. Însă, o singură pereche are compatibilitate 100%, iar acest lucru o spun chiar... zodiile!

Blanața, elegantă și rafinată. Vărsătorul, creativ și bun. În momentul în care cei doi se întâlnesc, Titanicul devine o poveste în umbră. Nimic nu se compară cu întregul format de cei doi, plin de inteligență, dragoste și inspirație. Relația va rezista în timp, în ciuda tentațiilor și invidiei.

Cum arată relația dintre Balanță și Vărsător

Femeia Balanță și bărbatul Vărsător se vor înțelege din prima, deoarece amândoi sunt sociabili și comunică cu ușurință. Fiind semne de aer, se vor conecta foarte bine la nivel intelectual. Femeia Balanță iubește discuțiile lungi și interesante, iar bărbatul Vărsător este foarte priceput în a stimula inteligența cuiva. Cei doi pot avea conversații care să dureze ore întregi și nu va fi subiect pe care să nu îl atingă.

Bărbatul Vărsător va deschide apetitul Balanței pentru nou și va furniza întotdeauna idei interesante. Între ei va fi o atracție instantă, intensificată de abilitățile ei de a flirta și de atitudinea fermecătoare. Într-o astfel de pereche există și foarte multă încredere și înțelegere și niciunul nu se va supăra când celălalt își va exprima nemulțumirile. Se ascultă cu atenție și țin cont de ce are fiecare de spus, astfel că fericirea este garantată.

Femeia Balanță și bărbatul Vărsător în dormitor

Între cei doi va exista o înțelegere foarte bună și în dormitor. Viața lor intimă va fi plină de lucruri interesante și nu se vor plictisi niciodată unul de altul, pentru că vor dori întotdeauna să experimenteze lucruri noi.

Bărbatul Vărsător are foarte multe fantezii, iar femeia Balanță este deschisă și nu va avea o problemă să le pună în practică. Nu va exista niciun moment în care să nu fie absolut înnebuniți unul după altul. Ea este cea care va menține un echilibru în așternuturi și va avea grijă ca amândoi să fie mulțumiți. Bărbatului Vărsător îi place flirtul, dar aceeași plăcere o are și femeia Balanță, așa că vor găsi o cale prin care să își ierte unul altuia aceste mici scăpări, pentru că vor ajunge întotdeauna unul în brațele altuia.

Problemele dintre femeia Balanță și bărbatul Vărsător

Relația dintre femeia Balanță și bărbatul Vărsător decurge perfect în multe privințe, însă pot apărea și unele neînțelegeri. Deși bărbatul Vărsător are o logică foarte bună, în unele momente va face alegeri care par imposibil de înțeles sau va avea opinii nepopulare, care o pot scoate din sărite pe femeia Balanță. Nici ea nu este lipsită de defecte, deoarece îi place să controleze și uneori va lua decizii foarte importante fără să îl consulte pe el. În plus, femeia Balanță iubește luxul și își cheltuiește banii pe haine și bijuterii, iar el s-ar putea să fie enervat de acest obicei.

Dincolo de aceste neînțelegeri, femei Balanță și bărbatul Vărsător vor avea parte de cea mai frumoasă poveste de dragoste, care poate dura o viață întreagă.

Mai multe detalii AICI

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Povestea de dragoste care transformă Titanicul într-o glumă! Sunt perechea perfectă! Cele două ZODII care sunt 100% compatibile