Antena Meniu Search
x

Cel mai înalt câine din lume este GIGANT! Îi poate concura lui Ghiţă Mureşan la înălţime

Un dulău din rasa Dog German, din Ţara Galilor, ar putea să intre în Cartea Recordurilor ca cel mai înalt câine din lume.

Un dulău din rasa Dog German, din Ţara Galilor, ar putea să intre în Cartea Recordurilor ca cel mai înalt câine din lume.

Patrupedul pe nume Major măsoară 1,24 metri înălţime când stă pe cele patru picioare, dar atinge 2 metri dacă se ridică pe picioarele din spate, şi cântăreşte 76 de kilograme.

Cu un nume pe măsură, Major are toate şansele să-şi învingă alţ doi rivali la titlul de “Cel mai înalt câine din lume”, unul din SUA şi celălalt din Essex, Anglia.

Stăpânii lui Major, Brian şi Julie Williams, au povestit că prietenul lor necuvântător moţăie aproape 22 de ore pe zi pe o saltea de pat dublă şi are o dietă specială, bazată pe orez şi carne de pui.

Chiar dacă are o înfăţişare fioroasă, dulăul este un mieluşel care se teme şi de umbra lui şi iubeşte la nebunie copiii.

Familia Williams aşteaptă să primească zilele aceste confirmarea oficială din partea reprezentanţilor Guinness World Records a faptului că Major este “cel mai înalt câine din lume”, după ce vor fi evaluaţi şi ceilalţi doi pretendenţi la titlu.

sursa: adevarul.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Inedit » Cel mai înalt câine din lume este GIGANT! Îi poate concura lui Ghiţă Mureşan la înălţime