Antena Meniu Search
x

CFR Cluj, șanse minime de calificare în grupele Ligii Campionilor după prima manșă din play-off

CFR Cluj, campioana României la fotbal, are șanse minime de a ajunge în grupele Ligii Campionilor, după ce a cedat, scor 0-1, în meciul cu Slavia Praga, de marți seara, de pe teren propriu, din prima manșă a play-off-ului.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 21.08.2019, 00:01

Slavia Praga s-a impus la Cluj, în prima manșă din play-off-ul Ligii Campionilor
Omrani (în vișiniu) a ratat un penalty pentru CFR Cluj - Facebook Slavia Praga

CFR Cluj, campioana României la fotbal, are șanse minime de a ajunge în grupele Ligii Campionilor, după ce a cedat, scor 0-1, în meciul cu Slavia Praga, de marți seara, de pe teren propriu, din prima manșă a play-off-ului.

Cu gândul la banii din grupe, Dan Petrescu a aruncat în luptă tot ce a avut mai bun la dispoziție, chiar dacă jucători precum Țucudean sau Omrani au acuzat probleme medicale în ultima perioadă.

Omrani a ratat un penalty pentru CFR, la 1-0 pentru Slavia Praga

Oaspeții au controlat jocul în prima repriză, iar șutul pe lângă al lui Olayinka, din minutul 14, dintr-o situație bună, a prefațat golul înscris de Masopust, din minutul 28.

Extrema oaspeților l-a bătut pe Arlauskis cu un șut în forță și a marcat singurul gol al partidei, o reușită care va cântări extrem de mult în lupta pentru calificare.

CFR a arătat mult mai bine după pauză, când ar fi putut chiar să întoarcă soarta partidei.

Intră în locul lui Țucudean, la pauză, Rondon a avut o bară în minutul 51.

Căderile în careu ale lui Cestor și Deac au fost trecute cu vederea de centralul Cuneyt Cakir, dar turcul nu a mai avut ce face în minutul 77, când a trebuit să acorde penalty pentru campioana României, la o intervenție a lui Olayinka asupra lui Omrani.

Din păcate, atacantul francez a neglijat o veche zicală din fotbal care spune că jucătorul faultat în careu nu trebuie să bată penaltiul pentru că este în pericol să rateze.

Omrani și-a asumat responsabilitatea și a ratat un penalty care s-ar putea să o coste enorm pe CFR Cluj.

CFR Cluj - Slavia Praga s-a terminat 0-1, iar calificarea se decide săptămâna viitoare, în Cehia, Slavia fiind în acest moment mare favorită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Sport » CFR Cluj, șanse minime de calificare în grupele Ligii Campionilor după prima manșă din play-off