Antena Meniu Search
x

Charlie Ottley, producătorul documentarului „Wild Carpathia” de la BBC, și-a cumpărat o fermă în România

Cunoscutul producător britanic Charlie Ottley, care și-a pus numele pe seria BBC ”Wild Carpathia”, și-a cumpărat o fermă în județul Brașov.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 26.08.2020, 09:18

Charlie Ottley si-a cumpărat o fermă în România
Charlie Ottley si-a cumpărat o fermă în România - Facebook/ Charlie Ottley
  • Charlie Ottley a fost decorat în 2018 de Familia Regală pentru extraordinarul proiect cinematografic de promovare a României.
  • Seria „Wild Carpathia”, realizată în România, a fost văzută în peste 100 de ţări şi a fost tradusă în 11 limbi.

Charlie Ottley a anunțat, într-o postare pe pagina lui de Facebook, că și-a cumpărat o fermă în localitatea Șirnea, un sat în comuna Fundata din Brașov. 

”Sunt mândru proprietar al unei ferme în Carpați din satul glorios Șirnea, mulțumită în mare parte partenerei mele Oana și tatălui ei, Constantin Mihai. Plățile finale au fost efectuate și contractul semnat. Se încheie un capitol, începe un nou capitol. A fost nevoie de doar șase luni de birocrație și documente, dar am 6.000 de metri pătrați de paradis!”, a scris Charlie Ottley, pe Facebook.

În 2018, jurnalistul britanic a primit din partea Familiei Regale Crucea Casei Regale pentru extraordinarul proiect cinematografic de promovare a României.

Seria „Wild Carpathia”, realizată în România, a fost văzută în peste 100 de ţări şi a fost tradusă în 11 limbi, printre cele mai importante canale de televiziune care au rulat-o fiind Travel Channel şi CNBC.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Charlie Ottley, producătorul documentarului „Wild Carpathia” de la BBC, și-a cumpărat o fermă în România