Antena Meniu Search
x

China interzice intrarea străinilor în țară, din cauza răspândirii internaționale a coronavirusului

China interzice străinilor să intre în țară, începând de vineri noapte, într-un efort suplimentar de a bloca răspândirea coronavirusului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 26.03.2020, 18:14

Persoane așteaptă la coadă, în aeroport
China își închide granițele pentru străini - Profimedia

China interzice străinilor să intre în țară, începând de vineri noapte, într-un efort suplimentar de a bloca răspândirea coronavirusului.

Deși au fost anunțate excepții, cum ar fi vizele de tranzit și străinii care sosesc prin Hong Kong și Macau cu permise de intrare pe termen scurt, vizele de intrare emise pentru străini vor fi suspendate ca o „măsură provizorie”, potrivit unui comunicat al ministrului de externe al țării.

"Având în vedere răspândirea rapidă a noii epidemii de coronavirus la nivel mondial, China a decis să suspende temporar intrarea străinilor cu vize valabile și permise de ședere în China”, a anunțat ministrul.

"Aceasta este o măsură provizorie, pe care China trebuie să o ia, pentru a răspunde situației epidemice actuale, cu referire la practicile multor țări. Partea chineză va ajusta măsurile de mai sus în funcție de situația epidemică", a adăugat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » China interzice intrarea străinilor în țară, din cauza răspândirii internaționale a coronavirusului