Antena Meniu Search
x

Cine sunt cei doi suspecţi în cazul crimei din Măgurele. În blocul din Ferentari, Valentin şi Carmen au decis soarta afaceristului italian

Cadavrul unui bărbat găsit într-o maşină incendiată pe un câmp de rapiţă din Măgurele avea să scoată la iveală o crimă înfiorătoare. Oamenii legii au reuşit încet-încet să facă lumină în acest caz care a şocat întreaga Românie.

de Monica Palade

la 27.07.2022, 18:38

Anchetatorii au reuşit să restrângă cercul de suspecţi, după ce au aflat că trupul ars din maşină ar aparţine unui om de afaceri italian, Mauro Donato, în vârstă de 63 de ani, stabilit de 10 ani în România.

Cine sunt cei doi suspecţi în cazul crimei din Măgurele

Principalii suspecţi sunt fosta iubită a bărbatului şi fostul ei soţ. Oamenii legii cred că în apartametul din Ferentari în care aceştia continuau să locuiască împreună ar fi avut loc cumplita crimă. Tot acolo, Carmen şi Valentin, cei doi suspecţi, ar fi decis soarta bărbatului care a ajuns tranşat în portbagajul maşinii incendiate.

Potrivit informaţiilor furnizate de reporterul Observator Bogdan Dinu, femeia l-ar fi chemat pe italian la ea acasă, în apartamentul din Ferentari, moment în care cei doi ar fi fost prinşi de Valentin, fostul soţ al femeii. Într-o criză de gelozie, acesta i-ar fi dat o lovitură puternică în cap omului de afaceri. Au decis să scape repede de cadavru. Ulterior, principalii suspecţi sunt surprinşi de camerele de supraveghere ale blocului, în jurul orei 1:45, cărând mai multe bagaje, dar şi un sac negru într-o maşină albă - găsită ulterior pe câmpul din Măgurele.

Pe acelaşi subiect

Marţi seara, Carmen şi Valentin au fost săltaţi de poliţişti de la domiciliul din Ferentari unde s-au făcut şi percheziţii. Au fost aduşi la sediul Poliţiei Ilfov şi au fost audiaţi. Cei doi şi-au recunoscut fapta. Carmen şi Valentin au doi copii, care vor creşte acum fără ambii părinţi, dacă aceştia vor fi găsiţi vinovaţi de instanţă.

Cine este italianul găsit mort în maşina incendiată

La rândul său, victima este Mauro Donato, un om de afaceri italian de 63 de ani, divorţat şi cu doi copii rămaşi în Italia. Se stabilise în România în urmă ce 10 ani. Avea o firmă de filtrare a apei şi contracte cu mai multe primării. Totul părea să meargă bine în viaţa italianului. Locuia singur în vila din Mihăileşti, pe care o cumpărase de la un cetăţean englez.

Anchetatorii au căutat ore în şir indicii. Au stat de vorbă cu vecinii, au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi au încercat să refacă traseul ultimei zile înainte de dispariţia misterioasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Cine sunt cei doi suspecţi în cazul crimei din Măgurele. În blocul din Ferentari, Valentin şi Carmen au decis soarta afaceristului italian