Antena Meniu Search
x

Un cioban călare pe cal a răpit o fată, a dus-o în pădure şi a batjocorit-o, în Curtea de Argeş

Un cioban în vârstă de 41 de ani, din Curtea de Argeş, condamnat de cinci ori pentru viol şi tentativă de viol, a batjocorit o fată de 29 de ani, după ce a răpit-o şi a dus-o într-o pădure, călare pe un cal.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 17.02.2020, 14:41

Un cioban călare pe cal a batjocorit o fată, în Curtea de Argeş
Un cioban călare pe cal a batjocorit o fată, în Curtea de Argeş - Profimedia Images / sursata.ro

Un cioban în vârstă de 41 de ani, din Curtea de Argeş, condamnat de cinci ori pentru viol şi tentativă de viol, a batjocorit o fată de 29 de ani, după ce a răpit-o şi a dus-o într-o pădure, călare pe un cal.

Totul s-a întâmplat pe 9 septembrie, la primele ore ale dimineţii, atunci când fata de 29 ani, din Curtea de Argeş, pleca la serviciu.

Pe drum, tânăra s-a întâlnit cu un cioban călare pe un cal.

'Am văzut un bărbat călare pe cal venind spre mine. M-a întrebat de nişte vecini, am încercat să îi explic. Aveam o eşarfă la gât, iar el a tras de eşarfă. Mi-a zis să întreţinem relaţii sexuale, iar eu m-am opus.

Pe acelaşi subiect

A început să tragă de mine prin nişte boscheţi. Am încercat să scap. M-a tras pe deal în sus, printr-o grădină. M-a lovit foarte tare în cap, în burtă', a declarat victima pentru sursata.ro.

Bătută cu sălbăticie şi abuzată, tânăra de 29 ani a sunat la 112, după ce şi-a revenit. Un echipaj medical i-a acordat primele îngrijiri, în timp ce poliţiştii au început căutările agresorului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Suspectul a fost găsit la stâna la care lucra ca cioban, fiind reţinut pentru 24 de ore şi ulterior arestat preventiv.

În urma cercetărilor, poliţiştii au descoperit că ciobanul călare pe cal din Curtea de Argeş este recidivist, având cinci condamnări pentru viol, tentativă de viol şi violare de domiciliu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un cioban călare pe cal a răpit o fată, a dus-o în pădure şi a batjocorit-o, în Curtea de Argeş